Pete rosii pe capul penisului si cand e frig se strange cam 2 cm

07-01-2012
sanduionel
Nu este medic/terapeut
sanduionel
Cam de un an de zile mi-au aparut niste pete rosii pe gland ( capul penisului) care produc mancarimi, usturimi si iritatii Bineinteles ca am fost la medic si am urmat tratament cu antibiotice si am primit si diverse creme pentru asta. Sotia a urmat si ea un tratament asemanator dar dupa incetarea acestor tratamente problemele au reaparut si am fost din nou la medic si aceleasi rezultate. Un doctor urolog a spus anul trecut ca ar trebui sa-mi amputeze glandul dar nu am vrut sa merg sa fac asta si acum urmez un alt tratament.. Sotia mea spune ca daca nu vreau sa merg la medic va face ea acest lucru (imi va amputa glandul) apoi ma va duce la urgenta.Eu i-am spus ca nu traim in evul mediu si ca este o prostie dar ea nu si nu. Spune ca v-a folosi unelte sterile si foarte ascutite si ca daca nu vreau sa stau imi va face asta in somn. Pe de alta parte isi doreste enorm de mult sa faca ea acest lucru si un specialist cu care am discutat spune ca asta la fete se numeste, , Pizmuirea penisului' explicabil si prin faptul ca ea a crescut intre baieti (multi frati).
Intrebarea mea este: daca atunci cand este frig si penisul se strange de are circa 2 cm si gladul este foarte mic, l-as lega strans si as las-o sa faca asta, as putea muri din cauza asta?
7 comentarii
0
07-01-2012, ora 14:19
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Mai oameni buni, ma minunez de ideile pe care le aveti.In ce secol traiti???Cred ca trebuie sa mergeti la un psihiatru, impreuna, la un psiholog.Cum sa luati o asa decizie???Multa sanatate si sper sa nu se intample un astfel de lucru.
0
07-01-2012, ora 16:08
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Si ce diagnostic v-a dat medicul? E candida sau ce? Daca ati luat antibiotice mai rau ati facut, ca ati alimentat candidoza. Probabil unul dintre voi (dvs. sau sotia) nu se vindecase complet in urma tratamentului (cel care chiar a fost eficient) si ati luat iar unul de la celalalt sau nu ati dezinfectat/schimbat complet lenjeria intima, prosoapele si toate cele.

In nici un caz sa nu faceti asa ceva! Doar nu o sa va luati dupa sotie, medicul care v-a spus ca asta e solutia e un incompetent. Iar sotia dvs. are nevoie sa o vada un psihiatru! Poate ca ar fi bine sa consultati amandoi un psihoterapeut, sa va consilieze in legatura cu aceasta problema si gandurile dvs. si ale sotiei legate de aceasta.

Sanatate multa si nu mai fiti asa docil!!!
0
07-01-2012, ora 20:18
sanduionel
Nu este medic/terapeut
sanduionel
Da, este vorba despre o specie mai rara de candidoza si sotia mea a facut rana pe colul uterin din acesta cauza si a trebuit sa fie cauterizata din cauza asta dar problemele tot nu au trecut. Eu i-am spus ca nu vreau sa fac lucrul asta dar ea vrea sa-mi faca. Care sunt sansele sa-mi faca lucrul acesta cand dorm daca foloseste ceva foarte ascutit? Mi-a mai spus ca este un gand de-al ei care o macina inca din adolescenta (acum are 29 de ani si eu 31) si de cand acel doctor a spus asta vrea sa-l puna in aplicare. Vrea sa taie chestia aceasta din varful penisului unui barbat si sa o faca multe bucatele si sa vada cum se descurca sa faca sex fara ea. A spus ca a studiat problema si penisul meu se va reface fara gland si voi putea sa fac sex din nou. Daca ma duce imediat la urgenta care sunt sansele sa mor din cauza asta?
0
26-01-2012, ora 11:08
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
Nu inteleg de ce nu apelezi la un dr pentru asta?
Chiar e nevoie sa o faca sotia ta?
De ce sa risti?
0
11-03-2012, ora 17:28
sanduionel
Nu este medic/terapeut
sanduionel
Sotia mea face acum investigatii serioase la clinici de specialitate din capitala pentru a scapa amandoi de acesta boala. Pana la urma am convins-o ca nu este bine ceea ce vrea sa faca. Totusi daca nici dupa aceste investigatii nu vom scapa de aceasta boala poate un medic din Romania sa-mi faca aceasta operatie de amputare a capului penisului?
0
13-03-2012, ora 18:46
in love
Nu este medic/terapeut
in love
mai sanduionel,
si tu si sotzia ta avetzi nevoie de un control la cap...si vorbesc la modul cel mai serios...nici un om sanatos la minte nu ar avea asemenea ganduri...de-aia exista medici, ca sa ne ajute cand avem probleme...doamne ajuta, sa mergetzi amandoi la medic si sa rezolvatzi aceasta problema...
0
24-03-2012, ora 01:58
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Daca este real ce povestesti si nu este doar o fabulatie pentru a vedea ce raspunsuri primesti, sa stii ca sotia ta are probleme psihiatrice foarte serioase, chiar grave! Iar tu daca nu o duci la medic si gandesti la fel, cum ar fi fara o bucata din penis, ai, de asemenea, probleme serioase pe care tot cu ajutorul psihologului/psihoterapeutului le rezolvi.
A trecut ceva timp de la postarea ta, cine stie la ce v-ati mai indemnat reciproc...

PS. Taierea penisului duce la hemoragie mortala in maxumum 20 de minute.

NB. Nu cred o iota in ceea ce ai spus ca un medic a recomandat amputarea penisului din cauza candidozei.Eu cred ca si tu ai ceva tulburari dismorfice...


Bine ca nu are/aveti vreo buba pe cap sa ii vina ideea (si tu sa te gandesti sa accepti) sa va luati capul de pe umeri, , ,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •