Pielonefrita acuta rinichi drept

12-12-2012
Delfinuta
Nu este medic/terapeut
Delfinuta
Buna ziua! In noiembrie 2011 am fost internata de urgenta in spital cu pielonefrita acuta( varsaturi, febra 38.5, urinari frecvente de cateva zile, balonare si crampe abdominale). Am stat internata 5 zile cu administrare antibiotice intravenos. Ecografie rinichi: rinichi drept: 10, 2 cm, slaba diferentiere cortico-medulara, fara calculi, ectazie pielocaliceale; rinichi stang 10, 6 cm, fara calculi, fara dilatii pielo-caliceale. Dupa externare am urmat tratament 10 zile cu Zinnat.
Pe 6.04.2012 am efectuat o alta ecografie care suna asa: Rinichi drept :ptozat cu 8 mm in clinostatism; sinus renal difuz neomogen; la nivelul sinusului, in 1/3 medie, se vizualizeaza o plaja parenchimoasa cu diametrul = 16/22 mm, nevascularizata la examenul Doppler color, omogena, usor hipodensa fata de parenchim renal- posibil aspect sechelar postpielonefritic.
La 10.12.2012 alta ecografie: rinichi drept 100 mm, contur regulat, ecostructura parenchim IP:15 mm, fara dilatie pielocaliceala, plaja hipodensa la nivelul sinusului renal. Nu am avut si nu am dureri de rinichi, nu am mai avut nici o infectie urinara de atunci. Din cate inteleg eu, a ramas ca o cicatrice nevascularizata pe rinichiul drept.
Intrebarea mea este: in ce stadiu este rinichiul meu drept, daca se poate vindeca complet si daca am voie sa raman insarcinata?
Va multumesc!
1 comentarii
0
13-12-2012, ora 08:57
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
mergi cu aceste rezultate de la dr urolog la,
un dr ginecolog si
DOAR dupa analize si consultatie
iti va raspunde la intrebarea ta.
aici pe forum...NU se vede...
sanatate
si
sa fie CUM iti doresti!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: