Piele uscata la bebelus

03-01-2016
Eva-Andreea
Nu este medic/terapeut
Eva-Andreea
Buna ziua!
Fetita mea a facut o alergie la varsta de o luna, nu era alaptata, o hraneam cu Aptamil.Avea bubite rosii si albe. Prima data i-au aparut pe obraji, ulterior s-au intins si pe piept, burtica.Pe fata avea foarte multe si pielea era foarte uscata, aveai impresia ca se si crapa.I-am schimbat laptele si incet, incet i-au disparut, ajungand la concluzia ca facea alergie de la Aptamil.Acum are 3 luni jumate si fata inca o are uscata si denivelata, se observa niste pete roze lucioase.Zona genunchilor este si ea foarte aspra.
Pana la varsta de 2 luni foloseam sampon si lotiune de la Chicco, apoi doar sapunel de la Himalaya, acum folosesc gel Bioderma. Mai ales dupa baita obrajii devin foarte uscati si ii dau putin cu crema de galbenele.Folosesc detergent pentru bebelusi, fara balsam.
Va rog frumos, ce sfaturi imi puteti da?
Multumesc!
2 comentarii
0
04-01-2016, ora 16:46
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa o vada un medic neonatolog.
0
05-01-2016, ora 07:23
Ecopediatrie
Identitate neconfirmată
Ecopediatrie
Este posibila o dermatita atopica pentru care trebuie exclus orice aliment cu lapte de vaca, eventual lapte praf hipoalergenic, iar pentru ingrijire exista crema Trixera de la Aderma si ulei de dus Exomega, fara sapunuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pielea uscată la copii
  •