Piele inegrita

31-03-2008
anelise
Nu este medic/terapeut
anelise
Buna! Am o mica problema care imi da batai de cap.
De cateva zile am observat ca mi se inegreste pielea din cauza cerceilor de AUR. Nu am timp sa merg la medic pentru o asemenea problema si nici nu cred ca m-ar lua in serios. De cativa ani am inceput sa dezvol o serie de alergii la tot feluri de lucruri ( eu care nu am avut niciodata probleme ) culminand cu alergia la argint ( ultima, acum 4 luni ). Am un regim de viata cat se poate de sanatos, analize perfecte. Iau vitamine, ma ingrijesc cat pot de mult - singurul incovenient este ca muncesc enorm si cateodata nu prea am timp sa dorm.
Va rog frumos, ajutati-ma cu un sfat - ce ar putea fi?. Am uitat sa va spun - cerceii sunt din aur de 24 karate ( i-am verificat zilele trecute ).
2 comentarii
0
13-06-2008, ora 00:00
tonig
Nu este medic/terapeut
tonig
0
13-06-2008, ora 00:00
tonig
Nu este medic/terapeut
tonig
Buna. Si eu am aceeasi problema. Mi se innegreste pielea de la aur, pot chiar sa scriu cu ceva din aur pe piele, dar nu intotdeauna. Bijuteriile sunt verificate, iar daca sunt purtate de altcineva (chiar pentru mai mult timp)-nu se intampla nimic. Oare stessul sa fie cauza? Sau vreo afectiune ascunsa? La analize nu mi-a iesit nimic. In schimb, am foarte mult de munca, examene si timp liber mai deloc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.