Picatura placerii-un pericol?

03-09-2010
anaoprea
Nu este medic/terapeut
anaoprea
Buna seara.Numele meu este Ana, am 18 ani iar acum 2 zile mi-am inceput viata sexuala.Aces fapt nu reperzinta o problema pentru mine pentru ca ma simteam pregatita si imi doream sa fac acest pas.Problema este ca in timpul actului am avut ghinionul sa se rupa prezervativul.Mai concret, prima data am facut-o cu un prezervativ, el a ejaculat in prezervativ bineinteles, apoi s-a dus s-a spalat, iar cand a revenit am inceput sa facem iar sex dar cu un alt tip de prezervativ[de care stiam amandoi k nu este foarte bun dpdv calitativ].Totusi noi am continuat, iar el la un moment dat s a retras foarte repede spunandu mi ca s a rupt prezervativul.Stiu sigur ca actul sexual fara prezervativ nu cred k a durat mai mult de 1 min pentru ca amandoi verifcam foarte des sa nu cumva sa fie rupt iar noi sa nu ne dam seama.Fiind virgina, m am speriat ingrozitor!Trubuie sa mentionez ca in a doua parte a actului sexual el nu a mai ejaculat.Adica atunci cand prezervativul s a rupt el eracurat, iar eu in acea zi eram in ultima zi de menstrutie.Chiar daca nu a ejaculat mi e foarte frica sa nu fi ramas insarcinata de la acea picatura a placerii[lichidul seminal care am inteles k are si spermatozoizi in componenta].Este posibil?Peste tot mi s a spus ca sansele sunt mici avand in vedere k el nu a ejaculat in mine, dar cei care mi au spus nu erau specializati, nu erau doctori, asa ca as dori sa mi dati un raspuns autorizat ca sa zic asa.MULTUMESC ANTICIPAT!ASTEPT RASPUNSURILE DUMNEAVOASTRA.
6 comentarii
0
03-09-2010, ora 12:43
anaoprea
Nu este medic/terapeut
anaoprea
ASTEPT RASPUNS URGENT MAI ALES DIN PARTEA UNUI MEDIC!VA ROG!!!MULTUMESC!
0
04-09-2010, ora 17:18
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ana, nu esti insarcinata, nu-ti mai fa probleme...
0
04-09-2010, ora 21:50
anaoprea
Nu este medic/terapeut
anaoprea
va multumesc din suflet pentru raspuns!e un real ajutor pentru psihicul meu.:)va multumesc inca o data!ana oprea.
0
03-05-2011, ora 19:01
rramona30
Nu este medic/terapeut
rramona30
Si eu am o problema asemanatoare anei.numai ca in cazul meu contactul sexual a avut loc in a 14-a zi a ciclului.Chiar daca nu a ejaculat imi este teama de posibila sarcina pentru ca mi-a si intarziat 3 zile.Am motive reale de ingrijorare?astept raspunsul dumneavoastra.multumesc anticipat.
0
28-05-2020, ora 16:43
Soul14
Nu este medic/terapeut
Soul14
Bună ziua! Acum două zile am făcut sex cu iubitul meu. Am început cu un contact sexual oral, pentru a extrage "picătura plăcerii". După aceea a urmat o scurtă scurtă perioadă fără prezervativ (aprox. 2 minute maxim) după care am folosit prezervativul.
Credeți că pot exista șanse de o posibilă sarcină? Sunt puțin speriată. Urma să-mi vină menstruația pe 21.05, dar am probleme hormonale dintotdeauna și întârzie mereu undeva pe la o săptămână, o săptămână și jumătate. Pe 28.05 încă îmi aștept menstruația, sunt destul de sigură că nu există un risc, având în vedere că ar fii trebuit să fiu și in perioada nefertilă.
0
28-05-2020, ora 17:47
Soul14
Nu este medic/terapeut
Soul14
În legătură cu comentariul anterior, țin să precizez că ejacularea a fost făcută cam la 2 minute după retragerea penisului din vagin, având încă prezervativul pus. V-aș ruga din suflet să îmi răspundeți și să mă ajuți, sunt neliniștită cu toate că nu cred că există șanse să se întâmple ceva...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul si presiunea sexului la adolescenti
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  •