Pete uscate pe fata si corp

12-05-2006
Roxana-Elena
Nu este medic/terapeut
Roxana-Elena
Sunt niste pete uscate care au inceput sa iasa din coltul gurii si care cu timpul se intind pe tot corpul.Petele cu timpul se maresc ajungand o pata mai mare.Seamana cu pielea de gaina, dar nu este piele de gaina.Am crezut ca e vreo ciuperca si am incercat Clotrimazol, dar cu solutia asta se inrosesc, ustura si mananca f.rau.Dati-mi va rog un sfat ca sunt disperata!Mii de multumiri.
3 comentarii
0
11-07-2006, ora 00:00
drcodrina
Nu este medic/terapeut
drcodrina
Este de preferat sa nu mai apelati la automedicatie pt. ca, ceea ce va recomand, odata cu consultarea unui medic dermatolog, acesta nu va putea sa-si dea seama de adevaratul aspect al leziunilor. Mai mult ca sigur ca este vorba despre o micoza cutanata, dar care este de nenumarate feluri si cu multiple ciupeci, de aceea este nevoie sa consultati un medic dermatolog. Daca nu o veti face, leziunile pot evolua si tratamentul va fi de o mai lunga durata.
0
11-07-2006, ora 00:00
Roxana-Elena
Nu este medic/terapeut
Roxana-Elena
Am fost pana acum la 6 dermatologi, nici unul nu m-a putut ajuta pana in prezent.Acum urmez tratamentul care mi l-a prescris ultimul doctor cu Nizoral pastile, dar este deja a patra zi de tratament si nu vad rezultate.Mi s-a zis ca este vorba despre o ciuperca, dar nu se stie exact cum se scapa de ea.Am mai folosit si Cloderm, tot prescris de medic.Am avut si un sampon pt corp special pt ciuperci, nu-i mai stiu numele si.nici o ameliorare.Restul medicamentelor chiar nu-mi aduc aminte cum se numeau, prescrise de medic bineinteles.Astept cele 10 zile de tratament acum sa vedem daca se schimba ceva.Va multumesc foarte mult oricum pt raspuns!
0
12-05-2009, ora 23:07
akymya
Nu este medic/terapeut
akymya
si eu am pe maini zone in care am pielea ca de gaina fara a ma ustura, manca sau schimba culoarea. insa daca le las mai mult timp fara ca sa la fac cu crema parca se usca si arata ca niste pete rosii, ca si cum as fi arsa. sunt doar inestetice si nu as vrea ca lasandu-le netratate sa duca la vreo boala grava..
am fost la doctor si mi-a prescris locoid crema.. mi-a trecut dar imi apar din nou dupa cateva luni..ce a mai fac?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •