Pete rosii si albe cand uscate

05-04-2013
Radu93
Nu este medic/terapeut
Radu93
In primul rand vreau sa va spun un Buna ziua si sa felicit doctorii de pe acest site care isi rapesc din timpul liber pentru a ne ajuta pe noi, cei in nevoie :).
Am si eu o problema cu niste pete rosii care mi-au aparut pe piele. Deci descrierea lor este cam asa: sunt localizate cam intre zona genitala si piciorul drept dar mai spre picior, sunt de culoare rosie cand sunt hidratate (le-am dat cu o crema pe baza de aloe vera ce le hidrata) dar cand sunt uscate sunt albe in interior (acum prin albe ma refer la faptul ca pielea devine foarte uscata si din aceasta cauza capata culoarea alba, si nu se exfoliaza in sensul in care sa mi se ia pielea, dar am impresia ca daca le scarpin lasa asa piele ca si matreata) si normal nu ma mananca sau sa ma deranjeze atata timp cat nu ma scarpin, ca daca ma scarpin ma mamanca tot mai tare.
Initial din ce am citit pe net... am crezut ca ar fi psoriazis, dar din cate am citit si din pozele pe care le-am vazut despre cum arata psoriazis nu prea cred ca e din moment ce nici pozele si nici simtomele nu se prea potivesc...
Am atasat o poza in cazul in care descrierea mea nu a fost prea buna. Asa arata dupa ce m-am dat cu crema aceea de care am mentionat, daca vreti o sa pun si in momentul in care mi-e uscata.
http://img585.imageshack.us/img585/4387/20130405084342.jpg
Multumesc mult pentru ajutor :)
1 comentarii
0
02-06-2013, ora 11:58
florinkiss4u
Nu este medic/terapeut
florinkiss4u
Salut ! Ma numesc Florin si am si eu cam ce ai tu, dar eu am neglijat mai mult si s-au extins cam 8 cm cu 6 cm si au inceput sa faca ca niste puncte de grasime tari in carne, nu coc dar acolo mananca mai tare, am de vre-o 3 luni asta si nici acum nu am fost, cred ca o sa ma duc saptamana ailalta ! daca ai fost la doctor zi-mi si mie ce ti-a zis sau dat. Ms!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •