Pete rosii preput - zona genitala - usturime

28-02-2012
damonc9
Nu este medic/terapeut
damonc9
Buna ziua,

Este prima oara cand apelez la aceasta solutie dar sunt disperat si speriat. Nu mai mi s-a intamplat pana acuma asa ceva.

Aproximativ acum 4 luni de zile prima oara mi-a aparut pe preput 1 pata care aveai impresia ca este ca o arsura rosie si care ustura daca o atingeam - singura incomodare era o usoara senzatie de usturime cand pliam preputul. Dupa aceea a disparut cam in 5 zile. Acum 1 luna de zile a aparut din nou dar de data asta 2 pete ca un fel de basici de la arsuri si aceeasi poveste dupa o saptamana mi-a trecut. Acuma din nou Pe partea interioara a preputului aceeasi basica ca o arsura si tot la fel daca o ating ma ustura iar uneori in timpul acesta pe capul penisului apar 1-2 pete micute rosii. Tin sa precizez ca in timpul aceasta de 4 luni de zile nu am mai avut nic un contact sexual.

In momentul de fata lucrez pe un vas de croaziera si nu am posibilitatea sa ma prezint la un cabinet medical din port ptr un consult deoarece sunt porturi din tari foarte sub dezvoltate iar sistem sanitar este dezastruos. De abia in 2 luni cand ajung in tara. De a-a aprecia foarte multe daca m-ati ajuta in aceasta problema sa identific ce este si sa iau un tratament.

Va multumesc anticipat ptr ajutor
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.