Pete rosii penis si miros urat. VA ROG AJUTOR!!!

12-09-2011
Cristian21
Nu este medic/terapeut
Cristian21
Buna seara,

Imi cer scuze daca a mai fost postat asa ceva pe forum dar credeti-ma in innebunesc si chiar as dori sa imi raspuna cineva la problema mea.

De cateva luni de zile, am capul penisului iritat, am pete rosii pe el, care in anumite perioade se inflameaza putin. Nu ma ustura, nu ma mananca, in schimb penisul are un miros foarte puternic chiar si la cateva ore de la spalare.


Tin sa va spun ca am fost la medicul urolog acum cateva luni si mi-a recomandat sa ma spal cu apa calda si sapun pentru bebelusi si mi-a dat ospen. Nu mi-a trecut insa, dar am fost foarte ocupat cu scoala si am neglijat, nu m-am mai dus.

Acum 3 zile am fost iar la alt specialist, dar nu a vrut sa ma consulte, se grabea omul iar eu nu aveam trimitere. In fine...


Va rog mult sa imi spuneti ce ar putea fi. SI alta intrebare, ar fi bine daca as pune o poza cu zona afectata?


Mentionez ca nu am avut contacte sexuale, deci nu se pune problema de a lua asa ceva de la o partenera.


Va multumesc!
5 comentarii
0
04-01-2012, ora 21:51
ion111
Nu este medic/terapeut
ion111
Buna seara,

Imi cer scuze daca a mai fost postat si eu am o problema asemanatoare la inceput au aparut bubite rosi cat varful de ac pe capul penisului, am fost la doctor am facut analize nu au fost probleme am urmat un tratament cu un unguent nu a avut rezultat, am revenit la doctorul respectiv am primit o noua reteta (nizoral, tavanic si nidoflor).Nu am apucat sa iau traramentul ca acele puncte la cateva zile au disparut insa am ramas cu un mic semn dar cand si cand ma mai jena acel semn. dupa 5-6 luni au aparut din nou dar si cu o iritatie pe capul penisului si exista un miros de azi am inceput sa iau reteta pe care am ezitat sa o iau. (nu am schimbat partenera si nici nu am intretinut relati sexuale cu alte partenere )Nu stiu daca tratamentul este cel indicat si in momentul de fata ?
Domnule Mihalache, va multumesc f mult Astept ajutorul dvs!
Multa sanatate!
0
06-01-2012, ora 21:50
Cristian21
Nu este medic/terapeut
Cristian21
Nu cred ca ne va raspunde nimeni... iar la medic deja stiu ca ma duc degeaba. Nu am avut rezultate
0
06-01-2012, ora 22:28
ion111
Nu este medic/terapeut
ion111
eu sunt mai binisor nu mai este inflamat rau, roseala a inceput sa dispara mai am de urmat tratamentul asta cam 5 zile iti mai las un sms peste 6 zile sa vad deosebirea apropo am am fost la analize la sange si nu am nimic...(asta a fost prima data fiind aceiasi boala nucred ca.)stai linistit am mai citit ca nu trebuie sa fi luat de la alta persoana gagica ci chestia asta o poate face de la un tratament cu medicamente...asa ceva sriau... multa bafta ne auzim peste6 zile!
0
06-01-2012, ora 22:35
Cristian21
Nu este medic/terapeut
Cristian21
ok, te rog sa ma ti la curent cu evolutia :)

Multa sanatate!
0
18-01-2012, ora 16:41
ion111
Nu este medic/terapeut
ion111
a mers ok au trecut mai urmaresc inca evolutia mai urmez cu unguentul in continoare pana se termina daca apare o schimbare te contactez bafta si sper sa ai noroc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •