Pete rosii pe piele care apar si dispar

18-06-2014
Miriam25
Nu este medic/terapeut
Miriam25
Buna ziua!de 3saptamani Imi apar noaptea niste pete rosii pe suprafata mainilor si picioarelor dar care dimineata la o Ora, doua dupa ce ma trezesc dispar !(Acest lucru se repeta zilnic)Tin sa mentioez ca sunt plecata din Tara dar am consultat un medic care mi-a sugerat ca ar fi vorba de o alergie asa ca am facut un test de sange dar care a iesit negativ! Va rog sa-mi sugerati cam ce se puteti-a fi caci chiar nu am idee.multumesc anticipat!
3 comentarii
1
20-06-2014, ora 23:40
Psiholog Ursu-Balaci Mariana
Psihologie, Focsani
Psiholog Ursu-Balaci Mariana
Cum reusit sa va gestionati emotiile? Pielea este cea care semnalizeaza un eventual dezechilibru emotional. Deci, ar fi indicat sa va introspectati putin. Parcurgeti o perioada mai stresanta, sunt schimbari in viata dv., suferinte...?
0
21-06-2014, ora 10:50
Miriam25
Nu este medic/terapeut
Miriam25
Este adevarat ca atunci cand au inceput sa-mi apara aceste pete pe piele am avut foarte mult stres la servici si chiar m-am gandit ca asta ar fi cauza pt ca intre timp am mai consultat inca o data medicul si am tinut chiar si o dieta deci nu este vorba de o alergie la mancare!multumesc pt raspunsul dv si astept mai multe sfaturi!
0
22-05-2017, ora 17:54
lorenam24
Nu este medic/terapeut
lorenam24
Buna ziua!
Ma confrunt si eu cu o problema. De cateva luni de cateva ori pe parcursul zilelor (preponderent in timpul orelor de munca) imi apar pe zona decolteului si umerilor niste pete rosii care in 10 minute dispar. Zona ramane rosiatica pt 30 min apoi se calmeaza. Mentionez ca nu ma mananca, nu ma dor, nu sunt inflamate.
Analizele de sange nu indiica hepatita B si nici C.
Sigurul indicator care imi da de gandit este IgE 260, dar medicii spun ca nu este neaparat relevant pt existenta unei alergii.
Petele apar si in timpul mesei, insa indiferent ce mananc, adica nu am observat sa fiu alergica la un produs alimentar.
Stiti cumva ce este? Toti imi spun ca este pe neurovegetativ, stare emotionala, dar totusi nu ma emotionez asa tare zilnic:))
Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •