Pete rosii pe penis

27-12-2008
Dragos29
Nu este medic/terapeut
Dragos29
De doua zile mi-au aparut niste pete rosii pe capul penisului care nu ma mananca si nu ma ustura. Am o prietena stabila de 8 luni si nu am calcat stramb nici eu nici ea, cat despre viata sexuala pot sa zic ca este destul de activa ( 2-3 contacte pe zi aproape in fiecare zi). Mentionez ca la inceputul relatiei am luat fiecare cate o pastila de Flucovin de 150 Mg. Ce sfaturi imi puteti da?
5 comentarii
0
28-12-2008, ora 04:06
lestat
Nu este medic/terapeut
lestat
buna seara..ma numesc vlad am 19 ani..am o problema care cred ca este asemanatoare celor de mai sus..dar nu sunt sigur..de cateva zile aveam o mancarime in jurul capului penisului..iar in seara asta am obsv ca mi a aparut cva alb..ca si cum ar fii sapun..un strat albicios..m am spalat repede si am obsv ca am inceput sa sangerez..iar dupa aceia am observat si eu cred nijte bubite rosii fff mici si acum parca mi sa umflat putin preputul pe interior.este grav..ce ar trebui sa fac..??..am facut sex acum 3 sapt neprotejat..va rog raspundeti mi la intrabare ca sunt ff speriat:(..o seara buna..la revedere
0
29-12-2008, ora 14:50
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
lestat. sigur cea cu care te-ai culcat era o nespalata!!!! vezi???? nu e mult mai usor sa folosesti un prezervtiv??? ai luat o infectie si trebuie sa mergi la medic urgent!!!!!!!!
0
17-04-2009, ora 00:27
exxi
Nu este medic/terapeut
exxi
As dorii si eu sa intreb ceva daca se poate.de cateva zile prietenului meu i'au aparut niste pete micute rosii pe capul penisului..de atunci nu am mai avut contacte sexuale..ce ar putea fi?avand in vedere ca noi nu am avut alte contacte sexuale cu alte persoane de vreun an..!va rog din suflet sa imi dati si mie un raspuns..Multumesc.
0
17-04-2009, ora 00:28
exxi
Nu este medic/terapeut
exxi
am uitat sa mentionez...uneori el are o usoara mancarme..
0
02-11-2009, ora 23:50
anabella25
Nu este medic/terapeut
anabella25
am si eu o problema asemanatoare. prietenului meu au aparut niste pete rosii pe penis dar fara alte simptome si nici eu n-am nimic!am urmat acum 2 saptamani un tratament cu cuminol dar petele au aparut abia acum!am folosit si prezervativ de cateva ori mai demult si am simtit amandoi o usoara iritaie!de atunci n-am folosit numai acum in timpul tratamentului cu antibiotice ca ne-a fost frica de candida si acuma au aparut petele alea!de la ce o fi?de la antibiotice sau de la prezervativ?(ca am citit ca prezervativul poate cauza iritatii)ajutati-ma!.MULTUMESC
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •