Pete rosii pe cap?

19-11-2009
Eugean91
Nu este medic/terapeut
Eugean91
Am o problema legata cu boala de piele, pe cap imi apar pete rosii si anumein parti deasupre urechilor, din cauza lor am matreata deasupra lor park se usuka pielea si cad bucatele tot timpu.acu un an ele au inceput sa apara dar dispareau singure, insa acum o saptamina sau facut foarte mari si numi trece...am fost la dermatolog si el mia dat niste unsori, dar nu nau nici un efect...ma puteti ajuta cu vreun sfat?
4 comentarii
0
19-11-2009, ora 21:08
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Încercaţi să apelaţi şi la medicina naturistă.
O mică sugestie: unguentul cu rostopască este extraordinar de bun pentru astfel de simptome (pitiriazisul poate fi tratat cu ajutorul acestei plante). 2 aplicaţii zilnice până la vindecare!

Consultaţi medicul! Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
20-11-2009, ora 09:18
lis
Nu este medic/terapeut
lis
ce boala a zis dermatologul ca ai? psoriazis ori dermatita seboreica? matreata asta de care zici e fina sau mai groasa? ai mancarimi?
Oricum, ambele is boli cronice, se amelioreaza dar nu se vindeca. Pentru dermatita seboreica sunt sanse ca dupa tratament sa nu-ti mai apara pe o perioada lunga de timp.
Ce tratament ti-a scris medicul?
0
23-11-2009, ora 22:17
Eugean91
Nu este medic/terapeut
Eugean91
Pt lis.da dermatita seboreica, matreata e grosuta, medicul mia prescris niste unsori care se numesc Zalain, insa nu miau ajutat deloc ba din contra.
0
24-11-2009, ora 08:30
lis
Nu este medic/terapeut
lis
Cel mai bine ar fi sa mergi la medicul tau dermatolog si sa-i spui astea. Cred ca te-a si chemat la control pentru ca Zalainul asta ti l-a dat pentru suprainfectia cu ciuperca care e frecventa in dermatita seboreica, numai dupa vreo 2 saptamani o sa-ti dea si tratament specific dermatitei.
Intre timp poti incerca sampon Vichy, dar vezi sa fie antiseboreic. Nu garantez ca o sa mearga, dar macar o ameliorare ar trebui sa vezi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mătreața - tratamente naturale şi sfaturi eficiente
  • Ce este mătreața și cum scapi de ea
  •