Pete pe fata

19-12-2009
suky
Nu este medic/terapeut
suky
Buna ziua. De aproximativ un an de zile am remarcat ca periodic ma trezesc dimineata cu niste pete aproape de pometi, pete care sunt de un roz foarte deschis, contrasteaza cu pielea, unoeri sunt aproape de vinetiu deschis. Prima data am presupus ca sunt de la ficat dar dupa ce am vazut ca dispar in cateva ore si au inceput sa apara din ce in ce mai des...nu mai stiu ce sa cred. Petele sunt mari, mai mari decat o moneda de 50 de bani iar porii sunt dilatati in aceasta regiune. Mi-am intrebat medicul de familie si mi-a spus ca habar nu are ce poate fi si sa nu ma mai agit pentru toate prostiile. De fapt cred ca nici nu prea il interesa problema. Totusi cred ca nu este normal mai ales ca pana caum nu am mai avut probleme asa mari cu tenul.
O idee ce poate fi?
3 comentarii
0
19-12-2009, ora 15:23
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună ziua,

Problema dvs. are un grad foarte mare de inelucidabilitate (neclaritate), tocmai de aceea întâmpinaţi multe reticenţe şi dezinteres din partea unor medici. Acele pete pot fi determinate de o intoleranţă a epidermei, la anumite impulsuri nervoase matinale, impulsuri care ţin de sistemul nervos periferic, dar acest enunţ este ipotetic, nu constatic (nu este o constatare, este o supoziţie).
Cred că aţi face foarte bine dacă aţi consulta un medic homeopat. Astfel de simptome/semne au implicaţii foarte profunde, de la cele emoţionale până la cele caracteriale. Decizia vă aparţine!

Toate cele bune, însănătoşire grabnică şi sărbători fericite!



În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
05-12-2011, ora 16:28
tenn
Nu este medic/terapeut
tenn
buna ziua. am un ten foarte gras si nu stiu ce sa mai fac, am pori foarte dilatati.
mai am niste cosuri albe sub piele si cand se irita se inrosesc si nu stiu cum sa scap de acele cosuri albe de sub piele...daca ma puteti ajuta...va rog frum daca ma puteti ajuta in privinta...tenului meu...am pori foarte dilatati pcte negre si acele cosuri albe si cand imi trec cosurile imi raman semne...ce pot sa fac!!!.va rog mult de tot sa ma ajutati
0
15-12-2011, ora 04:08
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună dimineaţa!
Stimate/Stimată drule/dle/dră/dnă tenn, cu acordul unui medic dermatolog, folosiţi Skinoren, cremă, în combinaţie cu săpunul dermatologic Sebamed şi loţiunea Aknesol, pentru a vă trata acneea, care în cazul dv. apare şi se dezvoltă pe fondul seboreei (a hipersecreţiei de sebum) şi a proliferării bacteriene, după cum urmează:
❶ Săpun dermatologic Sebamed, din gama Clear Face, Cleansing Bar, pe numele lui (îl puteţi achiziţiona din aproape orice farmacie Sensiblu, sau din cadrul oricărei farmacii on-line).
Se spală suprafaţa de piele afectată de seboree şi acnee, adică întreaga faţă, cu apă călduţă şi cu acest săpun, gentil, masând uşor, dimineaţa şi seara.
După spălare nu se şterge faţa cu nimic, ci se lasă apa să se usuce singură.
❷ Aknesol, loţiune cu efect de reglare calitativă şi cantitativă a secreţiei de sebum specific pielii.
După spălarea feţei cu săpunul dermatologic, se tamponează faţa cu o dischetă cosmetică de bumbac îmbibată cu loţiune Aknesol, de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara (dischetele cosmetice se mai numesc şi dischete demachiante).
❸ Skinoren, cremă (cremă, nu gel, foarte important). Folosiţi-l în cantitate optimă, nici prea mult, nici prea puţin, dimineaţa şi seara, după spălarea feţei şi după tamponarea cu loţiunea Aknesol.
_

Folosiţi cele 3 produse timp de minim 3-6 luni de zile, în regim zilnic de aplicare.
Evitaţi consumul de dulciuri, în special ciocolată şi de mâncare de la fast-food (de genul McDonalds).
Dacă observaţi că seboreea şi acneea dv. nu se vindecă, după minim trei luni de la începerea tratamentului de mai sus, vă rog, consultaţi medicul dermatolog.
_

Săpunul dermatologic Sebamed+loţiunea Aknesol+Skinoren costă împreună maxim 100 de Ron.
_

Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Sărbători fericite.
Numai Bine,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Puncte sau pete roșii pe față - cauze și tratament
  •