Pete albe pe piele. Pitiriazis

28-08-2011
Muozy
Nu este medic/terapeut
Muozy
Buna ziua! Ma numesc Alina si am o problema care este pe atat de urata pe atat de insistenta! De vreo 2 ani am pe spate, pe umeri iar acum si pe fata niste pete albe micute dar dese. La inceput au fost maro. Am scapat de ele cu Travogen si Biazol, Creme recomandate de medicul dermatolog, dar acum m-am ales cu unele albe de care nu pot sa scap in nici un fel! Am fost si la dermatolog si la medicul de familie care mi-au prescris o multime de solutii si creme spunandu-mi ca am pitiriazis alb! Nu pot sa scap de ele, se inmultesc si se extind... In curand cred ca o sa fiu plina si pe maini si fatza! va rog sa imi dati un sfat! Nu le mai suport, imi e sila de propria piele cand le vad! Nu stiu.. Spuneti-mi ce tratament as putea urma, o crema, o solutie, un regim alimentar, pastile, sfaturi practice, orice! deoarece nici un tratament prescris de medici nu m-a ajutat! ( As putea sa incerc si pt varianta alba a acestei micoze tot travogen si Biazol?) va multumesc!
1 comentarii
0
04-01-2012, ora 11:34
marianabaitelu
Nu este medic/terapeut
marianabaitelu
Buna ziua,
Am nevoie de sfatul dumneavoastra.
De vreo 2 ani de zile mi-a aparut in zona cotului o pata rotunda de marimea unei monezi de 50 bani, care are niste manifestari ciclice, cu usoara mancarime, pielea are aspect rugos, si chiar se descuameaza.Chiar si atunci cand aparent pare ca se vindeca roseata nu dispare. Am incercat tot felul de creme cosmetice, hidratante, etc. Nu dispare.
Poate fi psoriasis vulgar? Exista riscul sa apara si altele?Mentionez ca am 50 ani, ma straduiesc sa mananc sanatos, nu fumez, nu consum alcool.
Va multumesc anticipat pentru sfaturi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •