Peritol

23-09-2008
gen31
Nu este medic/terapeut
gen31
Buna ziua!

Am 31 ani, 170 cm si 40 kg. Constant de la varsta de 15 ani. Nu am probleme cu tiroida, conform analizelor de sange nu sunt anemica (in nici o forma a ei) sau altceva. Pur si simplu nu am pofta de mancare, sau neglijez f mult intrucat am un program destul de incarcat (2 copii, serviciu, etc). Vitaminele (si injectabile) nu m-au ajutat niciodata. Singurul mod de a castiga in greutate este Peritolul 3/zi apoi redus la 2/zi. Subit mi-apare o pofta de mancare cu tremur si transpiratie de ma duce direct la paine sau " nu conteaza ce". De exemplu acum nu mai iau de 4 luni Peritol si stau cate o zi intreaga nemancata, nu am pofta propriu zis, ci doar o senzatie fara sa produca simptome incat sa ajung la frigider (probabil scade glicemia sau eu stiu.ca ametesc in zilele in care nu mananc sau o data in zi).

Nu stiu exact cat timp se poate administra Peritolul si cat timp sa fac pauza (sotul ma acuza de dependenta, dar e singurul mod de a ajunge la 50 kg), incat sa nu ma afecteve reactiile adverse (agranulocitoza stiu ca este periculoasa, si parca am vazut-o scrisa pe prospectul medicamentului). Daca iau o perioada apoi opresc tratamentul dispare in timp si pofta si kg.

Multumesc foarte mult, o zi buna!
2 comentarii
0
03-10-2008, ora 00:00
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
caută soluţii naturiste... sigur există. la plafar ceva
0
30-10-2008, ora 09:51
Carmina007
Nu este medic/terapeut
Carmina007
gen31 si eu iau peritol de o luna.pot sa-ti spun k mie imi face pofta de mancare..as manca mereu..dar inca nu s-a pus nimik pe mine.am 19 ani si 40 de kg.iau tot 3pastilute pe zi.dar nu stiu cat timp sa mai iau.tu dupa cat timp le-ai redus la 2/zi.
Iti las id meu daka vrei sa-mi raspunzi si mie...sper cat mai repede.sau lasa-mi un e-mail : -.multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.