Pentru dr. house

18-12-2008
just_me_a
Nu este medic/terapeut
just_me_a
este prima data cand iau anticonceptionale. am inceput sa le iau inca din prima zi a ciclului menstrual(in acesta prima zi a fost de fapt mai mult spotting). mentionez ca fluxul acestuia nu mai este asa abundent cum era inainte, prezentandu0se in continuare sub forma spotting.
stiu ca anticonceptionalele modifica fluxul ciclului, insa este normal ca inca de la primele pastile luate sa fie asa?sau este ceva in neregula si ar trebui sa nu le mai iau?
de obicei, atunci cand imi vine ciclul primele 2 zile sunt mai mult sub forma de spotting dupa care devine normal, abundent, insa astazi ar fi a treia zi si nu vad nici o modificare a fluxului, ba tind sa cred ca mai este putin si se va opri si spottingul.sa fie aceasta o reactie a anticonceptionalelor?exclud din start posibilitatea unei eventuale sarcini.
mentionez de asemenea ca luna trecuta am luat postinor si la fel mi s-a intamplat insa dupa cateva zile de spotting, fluxul ciclului a fost normal.
va rog sfatuiti-ma...ce ar trebui sa fac?sa opresc administrarea anticonceptionalelor sau sa o continui?
va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
18-12-2008, ora 18:12
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sfatul meu este sa le iei in continuare, corect, timp de doua luni si sa vezi cum se prezinta menstruatia.Eu cred ca e din cauza Postinorului si ca va reveni la normal.Sarbatori fericite!
0
18-12-2008, ora 23:39
monicanicoleta
Nu este medic/terapeut
monicanicoleta
Cand incepi anticonceptionalele se cam inhiba menstruatia. Asta am patit si eu. Am facut doar 2 zile pauza de la Yasmin, in loc de 7. Tot asa am avut doar spotting in cele 2 zile, apoi cand am inceput administrarea noului blister mi s-a oprit hemoragia. Tocmai am consultat si un medic ginecolog de la mine din oras. Si acum astept sa termin actualul blister, sper sa-mi vina menstruatia si sa fac pauza de 7 zile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul