Pentru cei diagnosticati cu boli neurologice

11-08-2012
marcela252524
Nu este medic/terapeut
marcela252524
Buna ziua, as vrea sa va sugerez tuturor celor care va confruntati cu diagnostice simptome neurologice sa va faceti urgent testul de depistare pentru Borrelia care genereaza boala Lyme cu consecinte neurologice devastatoare.Atentie singurul centru unde se pot decela cele 3 tulpini de borrelia este in Bucuresti, se numeste Lyme diagnostics.Macar sa fiti siguri ca nu sunteti infectati cu una dintre ele, infectarea putand sa se faca nu numai prin muscatura de capusa cum se vehiculeaza in prezent ci si de la animalele de casa, caini, pisici sau chiar tantari. Eu m-am confruntat cu aceleasi simptome si totul se tragea dela aceasta bacterie. Boala Lyme fiind vindecabila cu tratament antibiotic, Sanatate. PS Tulpina de borrelia garini este cea responsabila de majoritatea neuropatilor daca se lasa netratata.
2 comentarii
0
04-02-2013, ora 22:25
pacientipo
Nu este medic/terapeut
pacientipo
pai si ai avut semne de muscatura ?adica faza 1 ?cu urticaria si roseala ?
0
28-02-2013, ora 22:28
Remicade
Nu este medic/terapeut
Remicade
Exista mai multe specii de borrelia (peste 30) si alte spirochete inrudite, posibil sa nu apara la testele obisnuite ci doar in microscop in camp intunecat. Astfel ca puteti sa fiti diagnosticat cu scleroza multipla, sa bagati in voi beta-interferon 6 ani ca sa aflati apoi ca aveti altceva.
Dar trebuie sa dati si peste medici open mind iar acestia sint rara avis in Romania. Un link documentat ptr studiu: http://owndoc.com/lyme/multiple-sclerosis-is-lyme-disease-anatomy-of-a-cover-up/
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.