Pentru cei bolnavi de cancer in ultima faza inclusiv, de citit

23-05-2012
utilizator_127528
Nu este medic/terapeut
utilizator_127528
Apa alcalina, ionizata si oxigenata se deosebeste de apa saracita in deuteriu, nu sunt acelasi lucru.
Folosirea apei alcaline in viata de zi cu zi aduce mari beneficii, si nu neaparat cu investitii mari.
Pot fi confectionate aparate de apa alcalina cu preturi mai mici decat cele din reteaua comerciala.
Dupa mine ar trebui acordata atentie tipului de apa folosita pentru alcalinizare.
Cea de robinet nu este cea mai potrivita din cauza continutului redus de elemente ce conduc procesul de alcalinizare al apei in aparat.
Ideal este sa folositi o apa deja cu un PH de aproape 8 cum ar fi Bucovina.
Atentie!!! bolnavilor de cancer - nu neglijati folosirea acestei ape cat mai alcaline, 12 PH.
Chiar daca sunt metastaze generalizate, folosirea acestei ape poate reduce aciditatea organismului datorata atat stilului de viata ce a generat boala cat si tratamentului medicamentos dupa aceea.
Orice boala se instaleaza in organism daca gaseste un teren fertil si acel teren se numeste ACIDOZA.
Atentie la stilul de viata, aer, bautura, mancare, stres, caci astazi viata se desfasoara avand principal criteriu factorul comercial, factor ce conduce prin mecanismele sociale si economice ce le declanseaza la un stil de viata nesanatos si la instalarea acidozei.
Acidoza ce este teren fertil si pentru cancer si alte boli grave.
Asa ca in concluzie, daca aerul nu il putem controla, mediul inconjurator prin factorii lui de stres nici atat, macar cu apa alcalina si cu mancarea cat mai sanatoasa (alcalina) ne putem ajuta.
De asemenea sunt alimente acide ce provoaca alcalinitate vezi lamaia.
Inca odata as dori sa subliniez importanta consumului de apa puternic alcalina PH 12, la bolnavii de cancer in stare avansata. Desi dezvoltarea celulelor canceroase implica si alte mecanisme, terenul puternic alcalin este un aliat in lupta cu aceasta boala.
Spun toate aceste lucruri observand o persoana cu cancer de san la a 3 a recidiva in 20 de ani, cu metastaze osoase, cu dureri foarte mari, hepatita C cronica, si multe alte complicatii.
Ati mai vazut pe cineva prelungindu-si viata cu ani de zile odata ce a ajuns in stadiul 4 cancer metastazat doar cu tratament alopat?
Consuma aceasta apa, de 12PH i(cateva pahare pe zi) in rest, inlocuind total consumul de apa obisnuita cu cea de PH9 alcalina.
De cand consuma aceasta apa durerile s-au redus semnificativ si pot spune ca a capatat o anumita libertate de miscare.
Ce ar fi daca incercati impreuna cu aceasta apa si consumul de Zeolit pulbere?(poate fi comandat din Romania)
Ce ar fi daca adaugati ca supliment alimentar, pulbere de CAMU CAMU, cea mai puternica sursa de vitamina C din lume ce ajuta sistemul imunitar, si Reishi (o ciuperca) ce regleaza printre altele asimetriile energetice?
Comandati doar din strainatate dupa ce studiati pe internet..
Ceea ce am scris as dori sa o luati ca pe o experienta personala. Nu garantez nimanui nimic.
133 comentarii 12 ..... 4 5 Înainte ›
0
23-05-2012, ora 22:57
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
Dar totusi... daca apa este alcalina iar in stomac noi avem un pH acid, ce se intampla cu proprietatile apei pe care o inghitim, caci ajunge si ea in stomac, nu ? Ca atare nu ar fi mai bine sa se administreze deci in injectii sau perfuzii ?
0
24-05-2012, ora 00:21
utilizator_127528
Nu este medic/terapeut
utilizator_127528
Apa trece prin stomac mai departe fara ca proprietatiile sa-i fie modificate din cauza unei inertii a organismului in a re-crea conditiile de aciditate specifice, mai departe, absorbitia apei se face in colon.
Oricum, consumand apa alcalina, efectul se vede in timp si se simte.

Un exemplu il reprezinta persoanele supraponderale. Grasimea apare si se depoziteaza de organism nu doar ca un surplus de calorii, ci si ca o reactie a organismului de a se alcaliniza.
De aceea nu este nevoie doar de un regim alimentar sarac in calorii ci si de un regim alimentar ce nu provoaca aciditate.
Doar consumul de apa alcalina fara a adopta un regim alimentar ce provoaca alcalinitate nu face mare lucru.

Atentie persoane obeze!!! Studiati mecanismul de alcalinizare prin depunere de grasime, se gaseste pe internet.

Iarasi Atentie!!! pentru o digestie corecta nu consumati apa alcalina cu o jumate de ora inainte si dupa masa, pentru ca organismul sa-si refaca aciditatea necesara in stomac.
Articolul anterior a fost adresat bolnavilor de cancer in stadiu avansat, a caror prioritate este aceea de a opri evolutia cancerului si nu de a tine cont de aspecte mai putin semnificative ale vietii cotidiene: digestie, etc.
0
24-05-2012, ora 01:00
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
Totusi, nu inteleg: daca in stomac e ACID si apa e ALCALINA, odata ajunsa in stomac, ea ramane tot alcalina ? Parca nu asta am invatat la chimie in clasa a 6-a...
0
24-05-2012, ora 01:03
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
'Doar consumul de apa alcalina fara a adopta un regim alimentar ce provoaca alcalinitate nu face mare lucru.'

Asta am vrut sa spunsi eu, fara un regim alcalin (vegetal) nu se face mare lucru, pentru nici o boala, mai ales pt cancer, iar apa alcalina, ciupercile terapeutice, plante vitaminizante sa fie doar ceea ce le spune si numele adica SUPLIMENTE, adaosuri !

Nu am inteles ce inseamna PH 12, pe siteurile de specialitate se spune ca apa cu aceasta alcalinitate este DETERGENT !
0
24-05-2012, ora 21:11
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Subscriu la ceea ce spune Stevens...

Tratamentul, si chiar vindecarea unei boli grave (includem aici si cancerul, bineinteles), nu poate avea succes fara un regim alimentar foarte strict si care sa nu provoace aciditate in corp. PUNCT

HRISTOS S-A INALTAT!!!
0
24-05-2012, ora 21:40
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
ilincuta c., ai si niste argumente pentru asta sau doar crezi foarte tare ? e o opinie stiintifica, medicala sau folcloric-personala ?
0
24-05-2012, ora 21:46
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Raul, am argumente... nu am timp sa ma contrazic cu tine acum, promit ca te provoc data viitoare...

Ce zici? :D :)

Hai, noapte buna, ma duc la culcare ca eu trebuie sa ma intretin tanara, frumoasa si SANATOASA! Si mai ales nu pierd timpul pe net cum faci tu... se pare ca nimic nu-ti scapa :-)

Bye-bye! Have sweet dreams!
0
24-05-2012, ora 21:47
utilizator_127528
Nu este medic/terapeut
utilizator_127528
Nu prea este intentia mea sa intru in polemica.
Iin ziua de azi cam peste tot in lume medicina alopata cam pierde teren in fata bolilor desi se descopera mai mereu cu cate o inventie in domeniu. Va rog sa va uitati in lume, la statistici:
cancerele in floare, lyme in expansiune, o chestie virala care acum se raspandeste catre nordul europei si apoi in scurt timp Asia (vedeti conluziile conferintei din Austria, Klagenfurt, tinuta zilele acestea in domeniu), o simpla raceala care ne ameninta viata mai ceva ca un dinozaur, copii intoxicati cu medicamente care nu mai scapa de raceala, temperaturi ridicate si alte alea si lista poate continua.
Acum as intreba si eu prin prisma marii capacitati a sistemului medical romanesc de a rezolva macar cazurile banale:
1. ce inseamna site-urile de specialitate si cine sta in spatele lor? Specialisti? Pe baza caror cercetari? Or fi ca cei care scriu ziarele on-line?
2. toata tara asta e plina de reclame medicale gen: ia pastila si sigur ai scapat, gata esti ca nou. Asa sa fie?
3. cine isi asuma raspunderea pentru siguranta cu care sistemul medical (ca doar el este autorizat sa-si de-a cu parerea) da ca sigura o chestie ce de fapt nu e?

Acum viata unui bolnav este facuta din 2 mari parti:
1. pana s-a imbolnavit - ar fi putut sa adopte un regim vegetarian de o maniera alcalina ca mai sunt si vegetale ce provoaca aciditate.
2. dupa ce s-a imbolnavit grav - si atunci e nevoie de masuri drastice cel putin pe o perioada scurta de timp.

O sa ramaneti surprinsi sa vedeti daca mai sapati pe ici pe colo, cate cazuri s-au imbunatatit doar cu asa zise suplimente. (de fapt aceste "suplimente" sunt recunoscute si acceptate de organism ca fiindu-i familiare si nu straine, cum sunt substantele de sinteza, pe care le refuza si le stocheaza in alta parte)
Deci cine are sanse sa actioneze mai bine asupra sistemului? ceva ce face parte din el sau ceva strain?
E vorba de corectia sistemului si pentru asta el trebuie sa simileze informatia.

Acum referitor la apa alcalina cu PH12 - am baut si eu si nu am murit. Sigur eu nu am motive sa o consum asa ca ma multumesc cu PH aprox 9.

Daca doriti sa vedeti cum actioneaza apa alcalina, beti inainte si in timpul mesei si vedeti cum o sa aveti o digestie greoaie, deci alcalinizeaza stomacul. Sigur dupa o perioada el isi va reveni.

Acum spun si eu: Doctori ce fac si ei cercetari personale, din curiozitate, din bunavointa pentru pacienti, au descoperit ca aceasta apa da rezultate in Altzhaimer, cancer, etc.
As dori sa va recomand sa folositi aceasta apa la indicatiile unui medic de specialitate.
Dar care este acela? apropo de raspundere - poti ca medic sa sustii o abordare gresita, schema 1 de medicatie, daca nu atunci schema 2, etc, pana pacientul moare si sa nu aiba mustrari nici macar de constiinta, dar un medic nu gasesti sa-ti dea o schema de tratament cu un PH 12, dupa o anumita reteta caci o pateste. Foarte curios.

Ceea ce doresc sa spun in concluzie: Suntem singuri in fata bolilor si nestiintei. Avem datoria de a cerceta de unii singuri si sa ne gasim calea intr-o lume din ce in ce mai confuza cel putin in domeniul medical.
0
24-05-2012, ora 22:49
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
uite cercetare pentru tine: pH 12 este ceva cum nu se poate mai nociv si nu se poate bea! cum a zis si stevens, e detergent cel putin. din pacate pentru tine ai niste cunostinte prea marunte in chimie si fiziologie ca sa te apropii de notiunile acestea. singurele tipuri de apa alcalina care se comercializeaza au maxim pH 8. iar ce propui tu nu e cu nimic mai benefic decat un simplu dicarbocalm, care te ajuta cand ai pirozis, dar si el, pe termen lung, poate sa aduca multiple complicatii, de la tulburari de digestie pana chiar la insuficienta renala. cea mai pura apa de izvor are un pH de 7. toate lucrurlie pe care le spui tu legate de acest subiect nu sunt decat rodul unor minti psihotice sau a unor sarlatani foarte mari, pe care nu le poate lua de bune decat o minte pe masura de naiva.

pH-ul organismului, orice ai face, nu poate sa varieze prea mult in jurul valorii de 7, 35, pentru ca numai la aceasta valoare organismul functioneaza normal; la o variatie foarte mica de pH (care nu se intampla decat in situatii/boli foarte foarte grave, de tipul insuficiente de organ, otraviri serioase, etc), se MOARE. ca atare corpul uman va face tot ce poate (si de marea majoritate a datilor va reusi) ca indiferent ce ingeram sau ajunge in sange, pH-ul sa NU SE MODIFICE ! ingerand in mod repetat substante alcaline, cum propui tu, fara motiv, nu va face decat sa predispuna la probleme de digestie. in nici un caz nu va influenta in nici un fel homeostazia organismului (constanta tuturor masurilor fiziologice) !

maestre reiki, am constatat modul in care eviti orice intrebare directa, sau in cel mai bun caz dai o abureala de raspuns pe ocolite, si asta pentru ca nu stii nimic despre ceea ce vorbesti, despre sanatate, chimie, biologie sau medicina. altfel, o singura intrebare am pentru tine: cum masori tu pH-ul apei tale "alcaline" pe care o bei ?
0
24-05-2012, ora 23:14
utilizator_127528
Nu este medic/terapeut
utilizator_127528
Aveti dreptate.

Mecanismul asa functioneza si cu timpul chiar te obisnuiesti.

Am cautat decat sa sensibilizez un aspect, sa invit la cercetare personala si nu sa invit pe cineva sa bea.

Oameni buni sa nu beti PH12 ca este nociva!!!

Acum dau fuga sa le spun si persoanelor ce beau de zor (bolnave cancer metastaze stadiul 4, ca daca nu mor de apa mor oricum) ca ar fi trebuit sa moara de mult.

Apropo: de fapt apa alcalina asta este: detergent pentru organism

Sanatate si numai bine
0
24-05-2012, ora 23:31
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
am inteles argumentatia ta: beti apa alcalina ca mai rau decat boala, nu va face! da, si asta e la fel de gresit ca tot restul peroratiei tale. esuezi sa-ti aperi tema evitand raspunsuril la intrebari despre cele mai elementare notiuni: cum se masoara pH-ul ? ce inseamna diferitele trepte pe scala pH ? care e pH-ul normal al organismului ? ce se intampla cu orice substanta alcalina odata ajunsa in stomac ? cum mentine organismul acelasi pH aproape orice ai ingera, etc.

de asemenea tin sa te acuz ca esti cel putin un mare mincinos, cu povestile tale despre persoane cu cancer metastatic care nu se trateaza decat cu ce zici tu acolo si mai au si beneficii. nu poti sa dovedesti asta, la fel cum nu a putut nimeni niciodata, dintre cei care au incercat studii mai aprofundate in acest subiect, pentru ca nu e nimic de dovedit, altceva decat ca utilitatea este fix la fel cu al apei de la robinet.
0
24-05-2012, ora 23:57
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Buna seara ! Nelamurirea mea era doar in ce priveste apa cu ph ridicat (11-12..), cu restul informatiilor sunt de acord !

http://www.kangenapa.com/ro/apa-puternica-kangen.html
0
25-05-2012, ora 07:03
1Cenusareasa
Nu este medic/terapeut
1Cenusareasa
pH nu s e schimba as a de usor pe cit crede lumea.
Ap[oi avem pH si ph ! In stomac cred ca e 2 sau 4, ca nu ma intereseaza. La singe , un canceros str in jur de 6, 5. Tesuturile iar sint diferite si este apoi un pH al celulei. O mai fi si altele.
Se poate ridica si numai cu bicarbonat ( asa face corpul ), dar este o inertie mare. tendinta va fi de a aduce pH la valoarea initiala. Rinichii scot afara tot ce ar schimba.
Variatiile de pH nu sint posibile decit in timp, si , temporar, prin injectare direct in singe. Aici sint sie u de acord, prima data, cu raulPruna. Stomacul, intestinele si peste tot se lucreaz a cu diferiti pH.. Desigur ca stomacul trebuie evitat.
Eu fac asta Cu Cesium sau rubidium ( carbonate sau Chloride ), dar sint ioni ce vor da pHh mare si dupa ce trece.
E o intimplare ca Cs si Rb nu este scos de rinichi, as a ca s e poate pastra un timp indelungat in singe. Timpul de injumatatire este undeva pe la 6 saptamini.
dac tineti neaparat s a mariti pe termen scurt pH, se poate baga biocarbonat prin IV, sau prin piele cu DMSO.
Nu stiu ce este apa minune, , dar nu s e poate bea pH 12. Este scara exponentiala. E de peste 100 de ori valoarea tolerabila. Mi s e pare ca bicarbionatul are 14, dar nu trece de tubul digestiv decit f putzin si foarte greu, E chiar pierdere de vreme sa incerrci. Dar Cs si Br ionic, este ajuns pe o tumora in 20 minute, luat pe cale orala, solutie de aprox 10-12 %.
Nu luati daca nu stiti ce faceti ! poate duce la lipsa de potasium si vei cheltui mult pe griu de coliva.
0
25-05-2012, ora 07:09
1Cenusareasa
Nu este medic/terapeut
1Cenusareasa
maestere R

Cred ca vrei s a zici ceva, dar mi-e teama cu nu intelegi scara pH. Este o scara exponentiala si scrii numere ce nu le intelegi.
E adevarat ca la Stage 4 medicina nu mai face nimic. dar nici doar ridicind pH la apa bauta nu faci mare lucru. E prea tirziu.
Eu sint specialist in terapie cu pH ridicat si stiu ce spun. Nu se poate bea ceva cu pH 12. verifica numerele si revino !
0
25-05-2012, ora 08:25
utilizator_127528
Nu este medic/terapeut
utilizator_127528
stiu ca este o scara exponentiala.

stiu ca se masoara cu ph-metrul. :) raspuns la intrebarea lui Raul.

nu eu fac cercetarile referitoare la consumul de apa alcalina ci mai multi doctori ca si experienta personala, dar ei nu vor posta anunturi ca nu le trebuie.

apa de 11-12 este consumata in cateva cazuri cunoscute de mine si consumul find recomandat de altii nu de mine.

cel putin o persoana ce consuma aceasta apa cu cancer stadiul 4, caruia i s-a recomandat sa nu mai faca analize si sa-si faca ultimile socoteli, acum inca traieste dupa mai bine de 8 luni, tot cu dureri foarte mari, tot cu stari de rau, dar se misca fara ajutor, este o persoana activa si integrata social.

stiti dvs. macar un asemenea caz pe care medicina sa-l fi tratat? poate o fi dar nu stiu eu.

daca va trai mult mai mult nu stiu, dar eu nu dau verdicte.

am si eu google in fata si chiar l-am folosit, stiu de toate aceste lucruri, teorii.

Am vrut doar sa sensibilizez fata de un subiect si sa va invit personal sa cercetati depasind sfera Google, asta pentru pacientii dvs.

Nu recomand sa beti apa alcalina sau orice altceva.


Este ultima postare, nu imi doresc polemica si intentia a fost aceea de a va oferi o posibila alternativa la o problea capitala.

Cercetati si singuri va rog.


ps. care sa fie motivul ca sunt populatii, triburi in anumite zone ale lumii ce traiesc foarte mult, ca medie peste 140 de ani? O fi apa? o fi aerul?
0
25-05-2012, ora 11:14
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Sal!

Cu exceptia subiectului legat de apa alcalinizata, si eu sunt de acord cu restul informatiilor pe care le furnizeaza Maestrul Reiki (in privinta apei nu ma bag pentru ca recunosc: nu stiu si chiar nu am suficiente informatii despre asa ceva), dar, chiar si asa, am tendinta sa dau mai multa crezare celor afirmate de Maestrul Reiki, de exemplu, decat afirmatiilor lui Raul, care furnizeaza numai chimie, aspect care nu ma pasioneaza catusi de putin. Sorry Raul!

Imi pare rau ca nu am prea mult timp la dispozite intrucat mi-ar fi placut sa dezvolt si eu putin subiectul, poate cu alta ocazie, insa sunt intru totul de acord si sustin cu tarie afirmatia facuta de Maestrul Reiki:

"Suntem singuri in fata bolilor si nestiintei. Avem datoria de a cerceta de unii singuri si sa ne gasim calea intr-o lume din ce in ce mai confuza cel putin in domeniul medical."

Eu as fi scris-o chiar cu majuscule... insa cu o mica corectie: nu suntem chiar singuri.... Il avem pe Bunul Dumnezeu alaturi de noi, trebuie numai sa credem, sa IL primim si sa ni-L dorim alaturi... apoi, cu siguranta, vom gasi Calea, Adevarul si Viata...

O zi buna tuturor!
Ilincuta
0
25-05-2012, ora 21:37
utilizator_127528
Nu este medic/terapeut
utilizator_127528
Multumesc Ilincuta.

desi am zis ca nu mai postez mesajul tau ma face sa mai zic urmatoarele:

In occident si Japonia se fabrica aparate pentru apa alcalina ce in plus ionizeaza si oxigeneaza apa, din anii '70, de aceea acest subiect ar fi trebuit sa fie unul de mult cunoscut.

1. Ce argument stiintific a stat la baza creerii unei astfel de industrii?
2.. Stiti ce beneficii aduce ionizarea si oxigenul celulei?
3. care este diferenta dintre oxigenul atomic si cel atmosferic?
4 daca organismul devine acid in urma vietii neechilibrate, de ce nu ar deveni si alcalin, adica procesul invers, in urma cosnumului de apa?
0
25-05-2012, ora 22:10
utilizator_127528
Nu este medic/terapeut
utilizator_127528
Pentru tine Ilincuta, chiar daca nu esti medic te rog incearca sa studiezi problema, nu o sa strice caci nu este foarte complicat.
Am recomandat cercetarea ingerarii unor doze mici de apa puternic alcalina, pentru ca la fel ca si apa acida in anumite afectiuni se poate prescrie, dar trebuie sa aiba cine.

Nu se face oricum, dupa ureche.

pentru dl. specialist in alcalinizari, chiar nu ati auzit de un subiect asa de mult popularizat? Chiar si eu am baut apa de 11-12, fiind deja consumator mai vechi de PH9, caci iti trebuie o adaptare nu poti asa dintr-o data.
E, uite ca nu am murit.
mecanismul de actiune binenteles ca este mai elaborat, ce sa fac acum, sa-l descriu eu in intregime?

Domnii mei doctori, nu va ma rezumati la ce ati invatat in sistemul alopat, mai abordati si din alta perspectiva, nu o sa pierdeti timpul garantat.

Din pacate am exemple de doctori ce la randul lor au patit-o si au iesit tratandu-se de unii singuri, cu cercetare pe pielea lor, si asa au ajuns sa-i invete si pe altii, dar sunt foarte putini. nu este nevoie sa ajungem jos ca sa trebuiasca sa urcam.

va urez numai de bine si multa sanatate
0
25-05-2012, ora 23:16
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
maestrul reiki: desigur ca nimeni nu le stie pe toate, si eu insumi stiu foarte putine! dar oricat de putine as stii, despre orice tine de medicina, chimie, fiziologie, biologie, chiar si fizica termodinamica si nu numai, tot stiu mai multe decat tine. ca atare da-mi voie sa-ti raspund la ultimele tale intrebari, in aceeasi ordine:

1. nici un argument stiintific! numai o ipoteza si foarte foarte multa speranta desarta. sperantele neconfirmate ulterior au fost adoptate de catre diversi sarlatani sau speculanti din evidente motivatii economice, stiind ca pe lume exista multi naivi si creduli; lucrul se propaga si acum, in ciuda oricaror rezultate ale oricaror studii clinice. nu e singurul caz cu asa ceva.

2. la fel, nici un beneficiu. substantele alcaline introduse in stomac sunt neutralizate complet; pe termen scurt, nu se intampla deci nimic, dar pe termen lung si in doze (fie si cumulate) mari, se ajunge la probleme de digestie si alte lucruri despre care am mai vorbit.

3. nu vad rostul intrebarii, dar fie: oxigenul atomic este un ELEMENT din tabelul lui Mendeleev; are numarul atomic 8 si valenta 2; oxigenul atmosferic este un gaz compus din molecule, fiecare molecula cu cate doi ATOMI din respectivul element amintit adineaori; de aici mai sunt milioane de lucruri de zis, dar e o stiinta care se numeste chimie si (cum dovedeste si ilincuta c., nu numai tu), nu este pentru toata lumea!

4. cine a zis ca organismul devine acid in urma a ceva ? principiul gandirii tale chiar aici deci, este gresit. ti-am mai zis ca pH-ul sangelui este unul dintre cele mai STABILE lucruri din organism; el nu variaza niciodata preamult dincolo de 7, 2 sau 7, 6 (deci in mod normal fiind putin alcalin) decat in cazuri ACUTE, de SCURTA DURATA si cataclisme metabolice, cu putin timp inaintea mortii (de ordinul orelor). in situatii de acidoza (cum se numeste cand pH-ul scade foarte mult, de exemplu din cauza unei insuficiente respiratorii acute severe), tratamentul consta in inclusiv BICARBONAT intravenos; in nici un caz substante alcaline (care prin neutralizare pot produce saruri care precipita) si IN NICI UN CAZ pe gura, caci astfel prin trecerea prin stomac se neutralizeaza complet.


Ilincuta C.: ma tem ca te flatezi nemeritat de tare si iti acorzi multa importanta daca tu consideri ca pe mine ma intereseaza catusi de putin sa spun lucruri care sa intereseze o persoana atat de lipsita de ocupatie ca tine! iar chestia cu chimia am dedus ca nu e pentru tine, pentru ca e o chestie dificila care se invata la scoala, iar cunostintele veritabile se dobandesc cu greutate, nu cu superficialitatea de care dai tu dovada. daca vrei sa stii ceva pe lumea asta, trebuie sa muncesti. altfel dai din gura ca un diletant sau ca un papagal, dar in stare de ceva bun pe lumea asta, nu ajungi niciodata!
0
26-05-2012, ora 09:42
1Cenusareasa
Nu este medic/terapeut
1Cenusareasa
"2. la fel, nici un beneficiu. substantele alcaline introduse in stomac sunt neutralizate complet; pe termen scurt, nu se intampla deci nimic, dar pe termen lung si in doze (fie si cumulate) mari, se ajunge la probleme de digestie si alte lucruri despre care am mai vorbit. "


hai ca m-ai dat gata !
Eu folosesc cesium si Rubidium, alkalinitate 14 ( solutie pH 8 daca masori la inghitit ( 10 % solutie de Cs Cl ) ) si ajunge in singe si de acolo unde vreau eu. nu se ajunge la probleme de digestie. Hai ca la lectia asta ai lipsit ! Spune drept !
Folosesc asta de pe vreme a cind erai mic si dadeai cu lingura in geam.

Ce ai spus, notat cu 2, este spus aiurea. Ionii trec si pastreaza alkalinitatea chiar daca ii treci prin acidul de la bateria masinii.
Si eram gata -gata sa te cred ca stii si termodinamica !
Sa nu spui ca te pricepi si la tuns, ca te angajez imediat !
de ce esti asa rautacios ?
0
26-05-2012, ora 10:44
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Raul, nu mai fii asa sigur pe tine si nu te mai crede "atotstiutor"; am observat in desele tale comentarii ca mentionezi de fiecare data ca tu stii mai multe decat cei cu care intri in contact pe acest forum. Eu, in locul tau, as mai reflecta inainte sa fac asemenea afirmatii. Asta nu denota decat trufie din partea ta; ar trebui sa fii un om smerit, dar pentru asta este nevoie de intelepciune, calitate care tie iti lipseste cu desavarsire.

Ai o impresie grandioasa despre tine, din pacate este numai a ta, poate nu stii ca lauda de sine de obicei nu este privita bine din exterior, trust me!! Stiu sa apreciez f. bine calitatea oamenilor, iar daca le lipseste nobletea sufleteasca, toata stiinta lor este in van, ca oameni nu valoreaza nimic. Numai ca tie iti lipseste si stiinta si omenia.

De unde stii tu ce cunostinte am eu, sau altii, in raport cu tine? Te raportezi numai la chimia pe care ai invatat-o in scoala. Si eu am facut chimie la scoala si am habar de ea.
La ce te referi tu cand spui cunostinte veritabile?

Pentru ca, in domeniul in care lucram fiecare, este normal sa avem cu totii cunostinte veritabile; daca te iau pe tine la o discutie in domeniul dreptului, economiei, sau poate o discutie aprofundata in analiza financiara, mai mult ca sigur pentru tine inseamna limbi straine, poate abia bajbai; tu bajbai oricum in domeniul tau, dar in altele... Asa ca nu mai incerca sa faci comparatie intre cunostintele tale si ale altora, nu exista comparatie aici. Macar atat sa te duca mintea!

Iti mai recomand totusi sa rasfoiesti putin gramatica limbii romane (ai cam chiulit la orele acestea) si sa inveti pe viitor sa faci acordurile corect pt. ca am observat niste greseli monstruoase pe parcursul comment-urilor tale (asta asa ca n-am vrut sa ma las datoare, am vrut sa ti le spun mai demult, dar de data asta nu te mai iert ca prea te crezi destept). Si nu ma enerva ca imi fac timp si reiau toate comment-urile tale ca sa iti scot in evidenta toate greselile, sa ai atunci ce rumega.

Mai lasa-ne cu chimia si "atotstiinta" ta, mai bine invata sa fii un om modest si care sa isi accepte greselile si neajunsurile, daca vrei pe viitor sa fii si apreciat.
Te umflii in pene degeaba, nu e nimic de capul tau si mai grav este ca nici nu vrei sa accepti lucrul acesta, iar pe opiniile tale medicale nu numai eu, dar nici multi altii nu dau doi bani. Oamenii pe care ii aburesti aici pe net sunt din pacate disperati si de aceea iti cer tie parerea, nu ca ai fi tu vreun competent. Iti repet, ca poate nu ai receptionat cum trebuie, ceea ce ti-a transmis si un alt user de pe acest forum: Cancerul nu tine de medicina!!! Understood?!
Mai baga si tu una alta la cap si... nu mai fii atat de arogant!

Iar daca tu crezi ca eu sunt o persoana lipsita de ocupatie sau superficiala e strict problema ta... iti spun in mod cert ca imi ocup timpul intr-un mod cu MUUUUULT mai folositor decat ti-l ocupi tu, de asta sunt convinsa 100%.

Hai fii sincer si spune-ne acum: cate persoane ai mai omorat (oooops! "vindecat" am vrut sa spun :D) cu tratamentele prescrise de tine, in ultima vreme?

Hai, pa!
0
26-05-2012, ora 10:52
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Buna ziua,

Domnule Maestru Reiki, pe dvs. v-am perceput ca fiind un om cu bun simt, bine intentionat, sunt convinsa ca incercati si dvs. sa ajutati cum puteti. F. bine faceti! Eu va sustin...

Va multumesc pentru invitatie, eu personal nu am timp sa studiez ceea ce mi-ati propus dvs., dar daca sunteti pe deplin convins de acel lucru nu abandonati, studiati in continuare, poate... cine stie ... chiar veti obtine vreun rezultat concret...
In niciun caz nu va lasati impresionat de combaterile lui Raul, care nu stie pe ce lume traieste... de fapt traieste intr-o lume a lui... lasati-l acolo! Ignorati comentariile lui rautacioase pe viitor!

Medicii in general au un "peisaj" al lor din care nu vor sa iasa, si mai grav este ca nu vor sa recunoasca in ruptul capului ca sunt marginiti. Lasati-i si pe ei tot acolo, in lumea lor! Exista intr-adevar si unii mai "rasariti", dar, din nefericire, trebuie cautati indelung acei medici...
Cei mai multi dintre medici (pentru ca nu pot generaliza, exista si unii f. iscusiti) nu vor sa iasa din "peisajul" lor (acela fiind tratamentul alopat), fapt care ma revolta cateodata, dar din aceasta cauza nu trebuie sa disperam.

Cum ati spus si dumneavoastra, si repet: sunt total de acord cu ce ati spus, daca avem putina minte pentru a studia problema care ne framanta, ne putem trata si singuri, evident ca putem face asta... si de cele mai multe ori o facem cu mult mai bine decat un medic (vorbim aici de categoria celor rarisimi) caruia, de cele mai multe ori, din varii motive, ii expunem succinct problema si care nu are intotdeauna informatii complete despre noi, chiar si f. competent fiind el. Pana la urma cine ne poate cunoaste pe noi mai bine decat noi insine?

Eu va doresc multa sanatate, putere de munca si de studiu, si tot ajutorul de la Dumnezeu!

Numai bine,
Ilincuta
0
26-05-2012, ora 14:24
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
Ilincuta C., ce parere poate cineva sa isi faca despre o persoana care bate campii cu gratie in domenii in care nu are minimum de pregatire, care spune cu seninatatea ca pentru ea lucrurile putin mai "dificile" cum sunt chimia nu sunt pentru ea, a carei prime aparari (ca a majoritatii incompetentilor) intr-o disputa este sa faca lucrurile din ideologice in personale si sa puna atata pasiune in imbecilitati de genul "faci greseli gramaticale" si etc (ma indoiesc serios ca poti sa identifici alt ceva decat poate greseli de tastare, pentru ca spre deosebire de tine, eu eram mai mult mediocru la scoala, in clasa a 5-a), care se raliaza doar cu persoane care au un discurs tipic pentru persoanele psihotice, si care vorbesc doar din imaginatie, nu din realitate, gen Mr. Nick, Maestrul Reiki, Domysan, 1Cenusareasa si multi altii, si, mai presus de toate, care isi pune poze la profil cu persoane faimoase si frumoase, cum e Sharon Stone sau pe cine ai pus acum...

este evident pentru toata lumea ca esti marginita si complexata, din cauza lipsurilor tale care te fac sa nu te intelegi cu nimeni, sa fii frustrata ca societatea nu te accepta asa cum esti, ignoranta si dezagreabila, stresata ca o sa ramai singura, speriata de ideea de boli, cu probleme de somn si lipsa de activitate si preocupari si invidie la adresa celor care AU viata sociala :D asta doar asa, pentru ca ai vrut sa faci lucrurile personale. te las acuma sa cauti si sa dai copy/paste de prin rarele mele greseli de tipar sau ceva de genul... inca o subliniere a cum iti petreci tu timpul liber.

in rest, despre mine voi nu stiti nimic, dar este foarte posibil sa aveti dreptate: SUNT arogant si o persoana rea, in general! nu neg. dar asta nu schimba faptul ca ma pricep la problemele discutate aici pe forum de cel putin 1000 de ori mai mult ca voi toti la un loc. deci putem sa o lasam cam asa: eu sunt un om rau, arogant, o persoana oribila per total, dar care se pricepe la cancer, iar voi toti si fiecare in parte, niste oameni buni, frumosi si calzi la suflet, dar total ignoranti, marginiti si fara sperante ca macar sa afle ceva vreodata despre ce inseamn cancer (ma tem ca unii dintre voi sunt chiar clienti ai sectiilor de psihiatrie). ok ? mi se pare corect! sa vedem de care dintre noi e mai util pentru societate (desi stiu ca pe tine, ilincuta, nici pe departe nu te intereseaza asa ceva).

mult succes !

1Cenusareasa: prietene, ti-am mai zis ca esti psihotic. stii ce e aia ? un search pe google e usor si pentru tine. daca tu negi ca orice substanta alcalina introdusa intr-un mediu atat de acid cum e stomacul (ai macar habar care e pH-ul normal al stomacului ?) se neutralizeaza, printr-o reactie chimica ca, in mod obisnuit, intre orice acid si orice baza, inseamna ca nu stii nici cele mai esentiale lucruri si nu are rost sa continui discutia decat cu restul prietenilor tai de la Obregia poate... cat despre faptul ca porcariile din "singele" tau se duc "unde vrei tu"... asta inca ma face sa rad! si nu numai pe mine, te asigur!
0
27-05-2012, ora 13:24
utilizator_127528
Nu este medic/terapeut
utilizator_127528
Multumesc celor ce au comentat/combatut metoda si nu au atacat persoana.

Interesul meu nu este acela de a face pe desteptul in fata pacientior, ci de a va pune pe dvs. medici, in situatia de a avea un punct de vedere pertinent, in urma cercetarii personale, astfel incat dvs sa ajungeti sa INSTITUTIONALIZATI cercetarea, ca si conduita personala a fiecarui medic in ordice domeniu.

Eu ca si terapeut, doar, nu am caderea sa prescriu pacientilor o terapie/tratament fie si cu apa, alta decat aceea in care activez.

De aceea am postat un subiect pentru informare si cercetare.

V-am invitat sa incercati sa intelegeti, un fenomen ce deja se petrece, studiind-ul.

Pe de alta parte, nu sunt atat de limitat.
Background-ul meu profesional: inginer de foarte multi ani, si economist cu experienta relevanta in domeniu, facultati de stat, cu note mari.

Deci domnul meu, la termodinamica nu ma iei, nu ai cum :) e meseria mea, dar nu doresc sa intru decat in argumente de bun simt ca sa inteleaga si pacientii ceva.altfel..

vhjwdvjkbdb@##56^%.nu este asa ca am dreptate si luna nu exista?

Nu este in interesul pacientilor, si oamenilor de alta pregatire sa le fluturi ecuatii, si alte alea.

In pofida explicatiilor aparent rationale ale unui mecanism de actiune la nivelul stomacului, v-as ruga tare mult sa beti si dvs apa alcalina, ionizata si oxigenata (cu ce fel de oxigen? atomic sau atmosferic, caci nu v-am intrebat degeaba) si sa vedeti asa cum am vazut si eu beneficiile ei.

Ca unul care duce o viata foarte activa, sport, alergari si alte alea, este usor sa-ti dai seama de schimbarea conditiilor de functionare ale organismului cand schimbi datele de intrare.

Deci eu doar doresc sa va introduc dvs, medicilor, "microbul" cercetarii altor aspecte decat acela invatate.

Este la indemana.

Nu asteptati comunicate oficiale, conferinte tinute cine stie pe unde etc, ca ele nu vor veni, si pacientii intre timp.

Ma bucur ca macar am starnit o polemica, dar va rog eu nu va rezumati doar la ceea ce deja stiti sau va inchipuiti, faceti pasul urmator, implicativa activ, adica beti si dvs, si apoi continuati dezbaterea.

Exemple am multe dar nu mai am timp sa le descriu... totusi persoanele ce consuma si se afla in viata inca in ciuda vedictelor.

de asta ce mai spuneti?

Apa este ieftina, de aceea nu ne putem permitem un tratament cu asa ceva? :)

Acum inlocuiti aceasta apa cu FACTORUL X (adica orice in afara sistemului deja acceptat) ce poate produce o imbunatatire serioasa a conditiei bolnavilor.

Cercetati Factorul X domnii mei doctori, trebuie doar sa va uitati pe net, si apoi sa vedeti cati DOCTORI si nu numai, au descoperit cate ceva, comandati apoi cartile ce explica in limbaj medical ce se petrece, intrati in legatura personala cu ei, participati invitati fiind la conferintele acelea (nu celelalte unde se studiaza dependenta pacientilor de cresterea venitului trimestrial al marilor concerne farmaceutice) si apoi o sa vedeti si voi ce inseamna sa ganditi in afara sabloanelor.

Institutionalizati asta.
0
27-05-2012, ora 13:48
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
nu institutionalizeaza nimeni nimic. toate lucrurile pe care le sustii tu sunt fantasmagorii si minciuni. din pacate nu exista nicio solutie usoara si simpla si "la indemana oricui" pentru tratamentul cancerului, lucru care se discuta in marea majoritate a postarilor de pe aceasta sectiune a forumului.

iar tu, cu tot respectul pentru orice economist si inginer, nu cred ca pe taramul termodinamicii treci foarte departe de pV = miu RT, deci daca pe acest domeniu cel mult tangential cu medicina un inginer/economist stie mai multe ca mine, cu siguranta ca nu foarte mult mai multe. despre restul lucrurilor conexe care fac un om sa inteleaga ce este si cum se poate trata cancerul, si care sunt inca si mai importante (cum este chimia, fiziologia, genetica, fiziopatologia, etc), in mod evident nu stii absolut nimic.

imi pare rau, dar variantele pentru tine sunt, ca si pentru restul, doar doua: fie esti un sarlatan care incearca sa faca niste bani pe seama unor oameni nevoiasi si ghinionisti (desi imorala, cred ca varianta asta e preferabila), fie esti un nebun care are in spatele ochilor doar o ceata difuza si groasa, in care se proiecteaza niste imagini neclare care sunt si ele tot rodul unei minti afectate... nu lucrezi in domeniu, deci varianta aceea rarisima in care esti un geniu pe cale sa faca o descoperire monumentala iese din discutie 100%; daca lucrai in domeniu pe de o parte daca descopereai ceva puteai sa iti si impui descoperirea si nu mai aveai nevoie sa trancanesti pe forumuri ca un pierde-vara, pe de alta parte ai fi aflat ca toate porcariile propus azi de sarlatani, nebuni si alti "oameni de bine" au fost defapt de multa vreme incercate in cadre controlate si organizate stiintific, avand sansa sa esueze acolo, in vazul intregii lumi; numai faptul ca au esuat acum mult timp face lumea ca, partial, sa uite despre ele si asta da ocazia mincinosilor sa reia acele subiecte! sa incerci la nesfarsit aceeasi metoda dar sperand alt rezultat este definitia nebuniei !!!

inceteaza deci cu subiectul cu alcalinitatea! e o prostie si eroare principiala. treci la altceva, dar intai vezi daca nu cumva a fost deja testat !
0
27-05-2012, ora 14:35
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Indemnul la studiu si experimentare pe cont propriu eu il gasesc f bun si de urmat pt ca pe de alta parte d-le dr. Raul medicina mai face si altceva decat extirpare si cauterizare chimica sau radiologica a operatiei !? E adevarat ca in f multe cazuri si acesta e un mare castig de a scoate si eventual (!) opri avansarea tumorilor, insa mi-e teama ca mecanismele intime de dezvoltare al cancerului inca scapa aproape cu totul medicinii alopate, ceea ce se cunoaste sunt doar niste date statistice cu privire la evolutia diverselor tipuri de cancer !
Si mai simplu ar fi daca s-ar gasi o metoda de a depista precoce cancerul, inainte cu niste ani buni, dar mi-e teama ca si asa medicina nu ar stii ce sa faca stiind faptul ca sigur in urmatorii ani cineva ar dezvolta o tumora !

Solutia cea mai buna consta deci in PREVENTIE timpurie si asta nu se poate face decat evitand, evitand si iar evitand factorii de risc ! Din ALIMENTATIE ! Insa asta este alt subiect, oarecum !

Multa sanatate tuturor !
0
27-05-2012, ora 14:53
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
intr'adevar, este alt subiect, titlul acestui thread fiind in cu totul alta directie.

din pacate nici pe acel subiect, cu alimentatia nu se pot trage niste concluzii prea bune. poti sa-mi zici de un SINGUR aliment, de exemplu, care odata exclus din alimentatia unui om, sa poti spune ca sigur nu va face cancer (sau macar un anume TIP de cancer) ? sau poti sa-mi spui ca daca cineva consuma un anume aliment, el SIGUR va face cancer (la fel, sau macar un anume tip de cancer) ? nu, nu poti ! acest lucru nu se poate face nici macar despre un lucru cu siguranta dovedit ca daunator si anume fumatul...

da, medicina face si alte lucruri decat cele zise de tine, si anume se ocupa cu studiul biologiei cancerului si cu punerea in practica a concluziilor trase din acest studiu. este singura metoda care are un cap si o coada, care poate fi reprodusa si aplicata: cea stiintifica. medicina "alternativa" prezinta macar vreo curiozitate despre ce este si cum functioneaza cancerul ? NU ! ca atare nu poate avea nici vreo metoda rezonabila despre combaterea lui, din pacate.
0
27-05-2012, ora 15:44
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
'poti sa-mi zici de un SINGUR aliment, de exemplu, care odata exclus din alimentatia unui om, sa poti spune ca sigur nu va face cancer (sau macar un anume TIP de cancer) ?'

Desigur ca se poate face o asemenea comparatie si cea mai la indemana este intre carnivore si ierbivore, vegani :) ! Toate fiintele care consuma carne fac cancer si toate care nu consuma nu fac cancer decat rarisime exceptii poate, ceea ce confirma regula ! Iar ca tip de cancer se poate nominaliza ca cert cancerul de colon !! Nu veti intalni vaca, iepure sau vegan :) cu un asemenea tip de cancer !

Deci se poate, totul este sa se deschida ochii !
0
27-05-2012, ora 19:41
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow, cu tot respectul, prietene, tu sesizezi enormitatea pe care o prezinti ? ai vazut cumva vreo vaca sau vreun iepure care sa traiasca 80 de ani ?

si oricum este fals. si ierbivorele fac cancer fara probleme, doar ca nu ne pasa noua asa tare.
0
27-05-2012, ora 20:45
utilizator_127528
Nu este medic/terapeut
utilizator_127528
raul, nu te mai zvarcoli ca nu te exorcizez.

te descalifici atacand persoana si nu subiectul, fara a il cerceta. autosufucienta deci.

Nu s-a dovedit, nu s-a testat, etc... cine anume nu a testat si dovedit? (apa, si alte principii)
Cine ar fi avut interesul?
Sunt bani grei la mijloc.

NU-TI DORESC DOAMNE FERESTE, DAR DACA SI TU AI PATI-O CE AI FACE OMULE?

te-ai duce la un coleg de al tau stiind bine ca alta solutie nu vede nici el pentru tine si dupa ce-ti da verdictul se intoarce la tabieturile lui pana o pateste si el?

apa a devenit acum doar un motiv de discutie. nu mai e vorba doar de apa, ci de orice altceva ce ar mai putea indulci suferintele daca nu vindeca.

vrei sa spui ca toate chimicale pe care suntem de acord sa le bagam in noi, nu provoaca cancer? (nu s-a dovedit, da stiu. dar iti dovedesc eu)

vrei sa-mi spui ce consumam si nu este chimic?

radiatii... tu crezi ca doar '86 sau japonia sunt amentintari dar testele in ultimii zeci de ani la suprafata nu au contat?
perturbatiile solare de care nu putem fugii sub umbrela, casa decat in buncar, astea nu participa?

TU ONCOLOG POTI SA-MI DAI DEFINITIA CANCERULUI? - ce mecanisme il provoaca? cine il intretine?
este de natura virala, chimica, energetica sau toate acestea?

Daca tu ca oncolog nu stii precis, sau nu stii deloc, (fara a fi vina ta) atunci cum vezi tratarea lui?

Orbeste, cu bani foarte multi?

daca eu incerc sa-ti bag in cap o idee, UNDE ESTE CASTIGUL MEU? DE CE PENTRU TINE SUNT SARLATAN, DACA EU NU CASTIG NIMIC DIN CONVINGEREA TA?

reprezinti un sistem cu care esti de acord, doar ca sistemul asta nu-ti este nici tie favorabil in ultima instanta.

iar eu cu tine nu mai timp sa ma lupt caci asta a devenit.

DE ACUM INAINTE, IN URMA ACESTEI DISCUTII, CAND VEI PRIVI IN OCHI UN PACIENT IN STARE GRAVA STIIND CA DE FAPT IL CONDUCI LA GROAPA IN SUFERINTA, NU O SA TE FRAMANTE GANDUL CA SE MAI POATE FACE CEVA SA-I ALINE SUFERINTA, FARA BANI?

cine e sarlatan?

citeste cu atentie tot ce am scris si sa nu sari un rand... de acum esti doar tu si constiinta ta.
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
133 comentarii 12 ..... 4 5 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Depistarea precoce a cancerului la femeie
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  • Un dispozitiv nanometric ar putea depista și supraveghea evoluția cancerului
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • Consumul ridicat de cafea a fost asociat cu creșterea riscului de cancer colorectal la bărbați
  • Cologuard - un nou test neinvaziv de screening pentru cancerul colorectal
  • Administrarea zilnică de aspirină scade riscul de cancer (meta-analiză)
  •