Pentru Scarface si Mr.Nick

07-11-2009
marylen
Nu este medic/terapeut
marylen
Buna amandurora, am citit cu interes tot ceea ce ati scris, toate explicatiile pe care le dati tuturor celor care au nevoie si ma bucur ca mai exista persoane care dau sfaturi fara nici un interes dar sunt totusi putin confuza si as dori daca nu va suparati sa ma lamuriti, am observat ca recomandati medicamente homeopate , , , , , , , , , , , , Scarface, lucrezi in domeniu ? Sper ca nu te superi dar unul din multii mei medici mi-a recomandat sa consult un medic homeopat pentru a mi se face o schema sa ma ajute sa fac fata bolilor mele, deci nu pot lua medicamente chiar fiind homeopate fara recomandarea unui medic, am observat ca tu ai recomandat si medicamente.Mr. Nick sunt foarte curioasa in ceea ce priveste activitatea ta, esti preot sau studiezi teologia???????Cu speranta ca nu v-au deranjat intrebarile mele va urez multa sanatate si numai bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22 comentarii
1
07-11-2009, ora 18:31
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Buna Marylen: da, lucrez in domeniu. Te sfatuiesc insa sa consulti un medic homeopat cu experienta din oras de la tine sau din apropiere. De la distanta nu se pot face tratamente eficiente si daca mai recomand ceva pe aici numai in cazuri simple si evidente. Homeopatia este cea mai eficienta medicina care exista din toate punctele de vedere dar vindecarea depinde atat de gasirea remediului potrivit (deci de medic), cat si de pacient insusi si last but not least de Dumnezeu.
0
07-11-2009, ora 18:56
marylen
Nu este medic/terapeut
marylen
Buna Scarface,
multumesc mult pentru raspuns, stiu ca homeopatia este foarte eficienta, am mai urmat tratament cu medicamente homeopate atunci cand nu se mai putea face nimic cu altceva, voi cauta un medic bun la mine in oras (Constanta) si voi vedea ce va fi.Pentru mine este complicat pentru ca sufar de mai multe boli si trebuie sa iau multe medicamente dar am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti asa ca sunt optimista si viata este frumoasa oricum ar fi.
0
07-11-2009, ora 20:22
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
In Constanta sunt cel putin 3 medici homeopati ( Soescu si Ilie si Dr. Cadar care vine odata pe luna dupa programare).
Dar de ce boli suferi si ce medicamente "trebuie" sa iei ? 99% din medicamentele care "trebuie" luate sunt la fel de inutile ca si o umbrela de ploaie in desert.
0
07-11-2009, ora 20:58
marylen
Nu este medic/terapeut
marylen
Nu stiu cu ce sa incep, boala initiala este sarcoidoza pulmonara care a ajuns la stadiul 4, mielita cronica operata(tumora benigna T9-T10), parapareza spastica, scolioza dorsolombara, lombosciatalgie stg. discogena, osteoporoza, hipotiroidie, nevrita optica retrobulbara, glaucom cortizonic, otoscleroza bilaterala, sper ca nu am uitat nimic. Acestea sunt bolile si pentru toate iau medicamente, : prednison, nexium, aspacardin, fosavance, redergin, milgama, vit.B1 si B6 injectabil 10 zile pe luna, euthirox, Ca.Mg.Zn., cerebrolizin injectabil 10 fiole la 3 luni. Dupa cum vezi viata a fost foarte darnica cu mine dar trebuie sa merg mai departe pentru ca in viata sunt invinsi si invingatori si eu vreau sa cred ca in ciuda a tot ceea ce se intampla fac parte din INVINGATORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
08-11-2009, ora 19:08
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Aoleu, dar multe mai aveti. Cat despre medicamentele ce le luati, ce sa zic, ma mir ca mai traiti. Cele mai multe le luati absolut de pomana. Un medicament cam pt. fiecare afectiune deci... f
Cateva comentarii:
Calciul alopat e daunator (inlocuiti-l cu Calcarea carbonica CH9 homeopat, o granula zilnic, se suge), Zincul este toxic, Magneziul nu este asimilabil, (inlocuiti-l cu Magnesium phosphoricun CH9 homeopat, o granula la 2 zile, se suge), cerebrolizinul nu va aduce absolut nimic bun, atata vreme cat luati euthirox toroida nu functioneaza cum trebuie, atat vreme cat luati prednison remediile homeopate probabil nu vor actiona, este un cortizon puternic va mentine corpul dereglat.
Aspacardinu nu va face nimic deca sa va distruga creierul. Teoretic puteti trai fara cele mai multe "medicamente" (=toxine inutile) pe care le luati in prezent mult mai bine decat cu ele.
0
08-11-2009, ora 20:45
marylen
Nu este medic/terapeut
marylen
Buna Scarface, nu trebuie sa te miri ca mai traiesc pentru ca nu esti singurul, dupa cum am mai scris am multa vointa si incredere si cand merg la Bucuresti la control medicii se mira ca totusi de cate ori sunt intrebata cum ma simt raspunsul meu este """foarte bine"""".Sa stii ca toate bolile despre care am scris sunt diagnosticate in Bucuresti la spitalele de specialitate ((( Institutul M.Nasta, spitalul Bagdasar Arseni, unde am si fost operata, Spitalul de fonoaudiologie Dr. Hociota)))). Nu pot sa-ti dau dreptate in totalitate in privinta medicamentelor, unele stiu ca imi fac rau dar am incercat fara ele si nu se poate, am facut recaderi dese, a trebuit sa scap de carucior ca la un moment dat am fost paraplegica.De fapt eu am vrut sa-ti scriu ce medicamente homeopate am luat :::calcarea phosphorica CH30, , calcarea carbonica CH30, , silicea, , pulsatilla, , arnica, , gelsenium, , ferrum, , influenzinum, , imunogrip, , stopgrip, , sper ca mi le-am adus aminte pe toate. M-au ajutat mult si dupa cum vezi am incercat si alte metode pentru ca parerile sunt impartite in medicina si trebuie sa profit de tot ce ma poate ajuta.Multumesc pentru raspuns.
1
08-11-2009, ora 21:21
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hello!

Nu sunt preot, nu studiez nici teologia. Sunt un simplu om care-L iubeşte pe Dumnezeu - mi-ar fi plăcut să fiu preot sau monah, dar...nu ar fi târziu să fac facultatea (am doar 22 de ani), dar am mult prea multe probleme de sănătate pentru a-mi permite să merg zilnic la cursuri, seminarii, colocvii etc. La facultatea de geografie mi-am permis să mai lipsesc, dar la facultatea de teologie, nu, nu mi-aş permite, iar în acest moment, la fel, îmi permit să lipsesc de la cursurile de medicină alternativă şi complementară! :((((

"Dupa cum vezi viata a fost foarte darnica cu mine dar trebuie sa merg mai departe pentru ca in viata sunt invinsi si invingatori si eu vreau sa cred ca in ciuda a tot ceea ce se intampla fac parte din INVINGATORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

- Sunteţi încercată, dar important este să nu subestimaţi încercarea, pentru că în acest mod veţi subestima şi ÎNCERCĂTORUL, şi ştiţi foarte bine cine este EL!
Pacienţa (răbdarea) este cea mai mare virtute - dacă o veţi cultiva, va prolifera strict în funcţie de dorinţa dvs. de ascensiune - dacă ascensiunea v-o doriţi către LUMINĂ, răbdarea se va multiplica pe măsură, altfel se va micşora. Sunteţi o învingătoare şi veţi învinge doar cu ajutorul credinţei, pentru că vindecările se produc DOAR cu ajutorul CREDINŢEI şi se dau exclusiv în funcţie de acest paramentru duhovnicesc.


"sunt la fel de inutile ca si o umbrela de ploaie in desert." - Scarface, plouă şi-n deşert, chiar dacă regimul pluviometric este deficitar, în plus, DEPINDE de zona deşertică în care te afli (rece, temperată sau caldă - enunţul este conceput la figurat)...există şi remedii alopate care sunt foarte bune - 1 la 100.000, dar există (şi chiar şi fără reacţii adverse)!

Toate cele bune!

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
09-11-2009, ora 13:26
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
@Nick, cand copiezi nu scoate din context caci atunci intelegi gresit

Eu am scris :
"99% din medicamentele care "trebuie" luate sunt la fel de inutile ca si o umbrela de ploaie in desert."

Tu ai scris:
"există şi remedii alopate care sunt foarte bune - 1 la 100.000, dar există (şi chiar şi fără reacţii adverse)!"
- deci 1 la suta de mii.

" Scarface, plouă şi-n deşert, "

Da, stie toata lumea, insa nu de asta era vorba...ci de o comparatie metaforica.
Chiar daca ploua in desert, oare cine ar cara cu el o umbrela in desert si cine folosi umbrela in acel caz rar ????????????????
0
09-11-2009, ora 18:32
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
NU am scos din niciun contex, am înţeles metafora (am şi scris în paranteză că ENUNŢUL este conceput la FIGURAT), nu deţin o minte incomprehensibilă aşa cum cred unii.
Sunt suficienţi de mulţi oameni care ar căra cu ei o umbrelă în "deşert" şi ar şi "folosi-o", dar sunt şi mulţi alţii care fac pe interesanţii, se cred cei mai deştepţi şi îi consideră pe cei de lângă ei nişte proşti, tocmai de aceea...ai înţeles?
Acei oameni ar trebui să-şi vadă lungul nasului şi să nu uite că sunt tot carne şi că au o cogniţie la fel de limitată psihistic, precum ceilalţi pe care-i subestimează! ;))) Aviz diletanţilor (amatorilor)... :(((

Toate cele bune!
0
09-11-2009, ora 19:08
marylen
Nu este medic/terapeut
marylen
DOMNILOR ce se intampla cu voi? Chiar conteaza in ce context s-au spus unele lucruri ? Important este sa ne ajutam unii pe ceilalti, sa stim ca cineva citeste ceea ce scriem noi aici si chiar daca uneori nu ne exprimam """ca la carte """asta nu inseamna ca trebuie sa fim criticati.DOI OAMENI POT PRIVI ACELASI LUCRU SI POT VEDEA CEVA TOTAL DIFERIT.Numai bine!!!!!!!!
0
09-11-2009, ora 19:49
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Marylen, nu a criticat nimeni, pe nimeni...eu am scris acel mesaj la general, nu m-am referit la Scarface! (se identifică fiecare cum crede de cuviinţă)...

Aveţi dreptate, doi oameni pot avea viziuni diferite, tocmai de aceea DUMNEZEU- FIUL ne-a recomandat (nu ne-a obligat) să NU ne judecăm aproapele după aparenţe, şi nu numai...(putem cel mult să fim observatori - câteodată neutri).
Toate cele bune!

Post Scriptum - "Sunt suficienţi de mulţi oameni" - sunt suficient de mulţi oameni (sorry!).
0
05-01-2010, ora 13:32
marylen
Nu este medic/terapeut
marylen
LA MULTI ANI dragilor, un 2010 cu multa sanatate, cu multe bucurii, zile mai usoare si cu ganduri frumoase.PUPICI TUTUROR!!!!!!!!!!!!!!!
0
05-01-2010, ora 17:19
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
LA MULŢI ANI; un 2010 asezonat cu sănătate, fericire, lumină, armonie, iubire, prosperitate, putere şi credinţă. DUMNEZEU să vă binecuvânteze! Pupici şi de la mine ;)
0
23-01-2010, ora 10:31
corina-clarisa
Nu este medic/terapeut
corina-clarisa
Nu ma descurc pe Forum, am adresat si eu o intrebare pentru Mr.Nick, dar nu stiu daca va intra pe forum, asa ca am ales aceasta cale, ca sa zic asa.
Am nevoie de ajutorul tau Mr.Nick, te rog.
Am mai multe boli dintre care unele cronice, nu sunt boli foarte grave, dar sunt urite si de multe ori ma impiedica sa-mi traiesc viata normal.Nu ma pling, stiu ca sunt oameni care sufera mult mai mult.
Sufar de migrene, prima criza am avut-o la 9 ani, si ma doare capul, numai pe partea dreapta, in fiecare zii, timp de o luna. Mai am discopatie lombara, spondiloza cervicala, artroza intervertebrala, scolioza, steatoza, dischinezie biliara, hipertensiune cronica, artroza la genunchi, micoza la unghiile picioarelor.
Am ajuns intimplator, sau printr-o minune, la Dna.Maria Virlan, care mi-a spus ca mai am ceva probleme si cu splina si pancreasul. Mi-a recomandat sedinte bioenergetice si tratament naturist timp de 4 luni.
Am facut in prima luna 10 sedinte de bioenergie si din motive materiale n-am mai facut in celelalte luni, dar am urmat tot tratamentul prescris 4 luni.
M-am simtit foarte bine in urma acestui tratament, si rezultatele au aparut chiar din prima luna.
Acum Dna.Virlan nu mai este in tara, s-a stabilit in Canada, eu as vrea sa continui sa ma tratez tot pe cale naturista, iau numai pentru tensiune tratament alopat.
Si tot printr-o minune te-am gasit pe tine Mr.Nick, si sper sa ma poti ajuta.
Multumesc mult.
0
02-02-2010, ora 16:52
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă Corina,

Vă rog să-mi scrieţi un e-mail - în cadrul căruia să-mi oferiţi mai multe detalii cu privire la antecedetele medicale şi la starea de sănătate actuală. După ce voi analiza informaţiile, îmi voi da toată silinţa să vă ajut personal. Dacă nu voi putea, vă voi îndruma către persoane abilitate.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)



În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
16-01-2016, ora 18:52
claumac
Nu este medic/terapeut
claumac
Buna ziua!

Ma adresesz d-nilor Scarface si Mr. Nick cu o rugamintea sa ma ajutati in tratarea unei candidoze sistemice:
Sufar de 2 ani si jumatate de candidoza, timp de vreo 2 ani bucala, dar acum cred ca e sistemica, deoarece am si pe cea vaginala de care nu reusesc sa scap. Am luat-o ibn spital, dupa cezariana, pe fondul tratamentului cu antibiotice si al unui sistem imunitar deficitar.
Am tratat degeaba cu: flucovim, glicerina cu nistatin, formuila candida, ceaiuri, extract din seminte de grafe. Acum iau pt imunitate Sistem Well care a mai ameliorat simptomele.
Vreau sa termin odata cu ea. Citind pe forumuri din experienta altora am ajuns la concluzia ca cel mai sigur este un tratament homeopat.
Intrebari: - care exact???????????
- daca e necesara o dieta, ce pot manca (ca mai nici un aliment nu este bun, din ce am citit pe forumuri)
Va multumesc tare mult daca m-ati ajuta!
0
31-10-2017, ora 20:01
resu
Nu este medic/terapeut
resu
Buna Ziua
Am 38 ani, timp de 1 an de zile nu am mai avut contact sexual, am trecut printr un divort, am fost barbat al unei singure femei, am pus si pun accentul pe fidelitate, de prin 2006, m am procopsit cu cu o prostatita care a devenit cronica, nu a fost tratata corect, in timpul mariajului 17 ani impreuna nu am avut probleme cu potenta, am luat ocazional climaxcontrol pt ejaculare precoce, vreo 3, 4 luni consecutive.
Faza e alta, am intalnit o fata care imi place, si evident ca dupa un timp am ajuns in pat, insa surpriza, nu am avut erectie, ci semi erectie, ma gandesc ca preludiul a durat prea mul, 1 ora jumatate, imbracat, aveam erectia tare, cum am dat hainele jos, soc...nu stam impreuna, ne intalnim 1 data pe saptamana, si totul e pe graba la mine, si de frica sa nu am un alt esec pt ca m am simtit f prost, am luat un so hard, apoi la urmatoarea partida un tianli, si totul a fost perfect, performant, insa imi e teama, nu vreau sa iau mereu, ci sigiranta nu i ok, am observat ca nu am nici pofta, libidou scazut, imi e teama de esec, dimineata nu am erectii spontane cum am auzit, sunt rare, iar alteori semierecte, as vrea sa incerc o cura cu ginseng siberian si capsule branca ursului, pot lua din ambele? Afecteaza cu ceva?
Imi este groaza sa nu patesc iar rusinea, desi, in buzunar pt moralul meu o sa am pregatit si un maraton forte, cu ea nu am discutat despre asta.
Tin sa mentionez ca iau niste pastile sunvert pt prostatita mea care nu e bacteriana, sa fie din cauza asta?
Ce ma sfatuiti.
Multumesc
0
20-02-2018, ora 11:07
resu
Nu este medic/terapeut
resu
Toata lumea tace...
0
11-07-2019, ora 07:42
puiandru
Nu este medic/terapeut
puiandru
Stimate domn, Scarface, va rog mult de tot sa ma ajutati, am mai multe probleme de sanatate pe care le-am acumulat in ani de zile, nu am sa le insir aici, poate cu alta ocazie.Problema urgenta este rezolvarea unei infectii cu klepsiela care s-a extins la anus, vagin, rinichi.Am facut tratament cu antibiotice conform antibiogramei si nu am rezultate, ma simt foarte rau, va rog foarte mult sa ma ajutati sa ies din aceasta stare, trebuie sa fiu in forma in urmatoarele 14 zile si nu stiu incotro sa o apuc.Am facut mai demult tratament cu silicea dar numai 3 zile pentru ca situatia s-a inrautatit, am facut febra si cu toate ca am primit si tratamente cu gemoderivate nu am rezolvat decat cu antibiotice.Acum ma aflu intr-un loc in care nu am cum sa iau legatura cu un medic homeopat, de aceea va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am probleme cu hemoroizii, cu fisura anala, cred ca s-a infectat grav si cred ca de aici au porni si celelalte.Acum am acasa Silicea Ch 30 si am luat de doua ori la distanta de 5 zile dupa capul meu, stiu ca nu este bine de aceea va rog sa ma ajutati.
0
23-08-2020, ora 22:34
Denisa Neagoe
Nu este medic/terapeut
Denisa Neagoe
Domnule Scarface, as vrea sa iau și eu legătura cu dumneavoastră, sunt disperata si nu mai știu ce să fac. Daca ați putea sa îmi lăsați o adresă de mail sau să îmi spuneți dumneavoastră cum va pot contacta ar fi minunat, va rog
1
21-12-2020, ora 21:46
CristinaAndreeaPoli
Nu este medic/terapeut
CristinaAndreeaPoli
Buna seara,
Cum pot lua legatura cu domnul Scarface? Am nevoie urgent de sfatul dansului si nu am gasit nici o modalitate de a da de dansul, Apreciez daca mi se va trimite in privat adresa dansului pentru a il putea contacta. Multumesc anticipat pentru suport
0
03-04-2021, ora 22:44
Mihaela 1973
Nu este medic/terapeut
Mihaela 1973
As dori un tratament pentru o gastro-duodenita cronica de foarte mulți ani.Nu am luat nici un tratament, doar uneori omeran si nici nu am tinut regim niciodată, Simptomele pe care le am sunt arsuri bucale si hipersalivatie, respiratie urât mirositoare., plus o foame dureroasa care dispare după masă, creșterea apetitului, fapt pentru care m.am îngrășat.Fumez la cafea, în general 3-4 țigări pe zi sau la 2-3 zile, îmi plac condimentele in special piperul, dar nu exagerez.Nu am dureri de stomac dar simt un gol și o jena, o aciditate care îmi provoacă foame.Stiu ca regimul este foarte important dacă se poate, va rog sa ma sfătuiți ce tratament as putea folosi pentru a scăpa de acest disconfort?arsurile bucale au apărut recent și sunt foarte deranjante, in plus și gustul este modificat, ma simt ca si cum as fi consumat un lichid fierbinte și as avea gura arsa.
Va multumesc anticipat și mă bucur că există oameni ca dumneavoastră.Sunteti o speranta pentru mine;nu merg la medic decat obligata de imprejurari.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii