Penisul se inmoaie cind il introduc in vagin!!! AJutor!!! | Forumul Medical ROmedic

Penisul se inmoaie cind il introduc in vagin!!! AJutor!!!

01-06-2013
demon_22
Nu este medic/terapeut
demon_22
Salut, am o problema foarte mare si chiar am nevoie de ajutor vreau sa fac dragoste cu prietena mea care are 15 ani. Eu am 18 pina acum nu am avut dragoste cu nimeni nu ascund faptul ca masturbez de la 15 ani si cam des acum incerc sa nu fac acest lucru. Deci problema consta asa: Facem diverse preludii penisul este in erectie si cind incerc sa-l introduc nu pot pur si simplu se face mic si atit am incercat si alte poze si deasemenea nici un rezultat. Ajutati-ma va rog nustiu unde sa ma adresez m-am descurajat de tot ea incearca sa ma linsiteasca dar nu ajuta cu nimic cer parerea unui specialist!!! Apropo ea este virgina.
1 comentarii
0
01-06-2013, ora 14:45
Amalia0112
Nu este medic/terapeut
Amalia0112
Nu sunt un specialist dar totusi incerc sa imi dai cu parerea. Poate fi de vina si faptul ca te masturbezi de la 15 ani si cam des dar poate fi si o problema psihologica. Indicat este sa mergi la un medic specialist poti avea o problema fizica dar de multe ori poate fi una psihica de teama de a nu"gresi" in timpul actului. Daca totusi nu mergi la un medic incercati sa gasiti impreuna o rezolvare conteaza foarte mult sa nu iti pierzi speranta si sa incercati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •