Penis curbat

03-01-2010
utilizator_62460
Nu este medic/terapeut
utilizator_62460
Deci am penisul curbat spre stanga(mie imi place), nu imi fac probleme pentru el, doar sa nu i sa para la prietena ceva iesit din comun cand o s-o facem.Si mai am o problema, cand ma sarut cu ea, iese un lichid lipicios din penis, nu e sperma propriu zis e transparent si lipicios, si imi murdaresc boxerii de fiecare data, ce sa fac in scopul rezolvarii acestei probleme?mentionez ca dupa ce penisul secreta acest lichid ramane sculat.Astept Pareri!
Va Multumesc!!!
2 comentarii
0
03-01-2010, ora 01:23
ArgintuViu
Nu este medic/terapeut
ArgintuViu
Salut Alex ! Nu trebuie sa iti faci griji ca are sa o deranjeze. Daca te intreaba sau observi ca are o reactie neobisnuita ii poti explica ca este un lucru normal. Dar in general fetele stiu mai multe decat arata:). In rest esti ok.
0
04-08-2010, ora 14:42
stefanl
Nu este medic/terapeut
stefanl
Buna ziua. Am 18 ani iar de pe la 16 ani am penistul destul de curbat spre stanga( aproximativ 45 grade) si in sus putin. Problema este de la masturbare si de la pozitia in care il tineam in lenjeria intima. Parerea mea este ca ar fi imposibil sa pot avea un act sexual. De cateva luni folosesc niste exercitii recomandate de un medic tot de pe net, intind suficient de el 5 minute a cate 5 repetari pe zi si intradevar am observat ceva rezultate insa nu spectaculoase. M-am gandit sa folosesc si aparatul Proextender, credeti ca s-ar observa rezultatele? In niciun caz nu vreau sa apelez la interventia chirurgicala. Imi puteti da va rog cateva sfaturi? va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici