Penis Inflamat

14-07-2013
andreiasu
Nu este medic/terapeut
andreiasu
Buna ziua am 21 de ani si nu sunt sigur daca de la prea mult sex sau am luat ceva, penisul meu sa umflat ma doare unpic pielea capului dar nu am alte semne... cum o pot trata ? trebuie sa merg la medic ? nu am pete nu se scurge nimic... e doar rosie si inflamata !
2 comentarii
0
14-07-2013, ora 20:01
House
Nu este medic/terapeut
House
E o afectiune cronica, care a trecut in acutizare, in cazul dat se pune oricum tratamentu in dependenta de agentu patogen dupa analize, sial doilea tratament sa folosesti prezervativu pe limba daca nu pe penis! Dute la dermatovenerolog sa dai laboratoru, ca peste citiva ani sa nu suferi de prostatita cronica si sa devii steril plus la astea! Si nu trebueai sa eviti lectiile de dezvoltarea sexuala la copi care sau predat la scoala!
0
15-07-2013, ora 18:36
andreiasu
Nu este medic/terapeut
andreiasu
Aiurea sa speriati lumea asa.. am cheltuit banii la doctor pentru nimic ! 1 la mana lectiile de dezvoltare sexuala nu am auzit in viatza mea la noi in tara sa se faca la scoala... nici la mine la scoala nici la prietenii, astea poate sunt acu bagate da nici acu nu cred... si 2 era o simpla inflamare de la prea multa frecare pe uscat...care in 2-3 zile maxim isi va reveni, asta pentru persoanele care o sa se mai uite dupa probleme de genu !!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.