Penetreaza sperma prin ginsi?

10-05-2009
Lefter_popescu
Nu este medic/terapeut
Lefter_popescu
Buna ziua!Am o nedumerire! Am fost la prietena mea acasa si dupa ce am cinat ne-am sarutat cu mult patos! Stand intisi pe pat ea se aseaza pe mine! Stand picior intre picior si sarutandu-ne am ejaculat sperma? Sarutandu-ne in continuare cam 15 min pe pantalonul meu a aparut o pata! Este posibil ca sperma sa fi patruns si prin tesatura pantalonilor sai si chiar prin chilotul sau? Mentionez ca amandoi aveam ginsi. Ai ei nu pareau uzi (erau negri)!Tind sa cred ca sperma nu a trecut si prin pantalonii sai! Ar fi prea mult ca 5 ml de sperma (lichid cu vascozitate mare si format din compusi macromoleculari) sa strabata cu usurinta 2 straturi de ginsi si 2 chiloti! Dupa asta ea sa dus la baie cu niste hartie igienica si tampon! Este posibil ca descheindu-si pantalonii, sa i-a contact si cu sperama in cantitate nesesizata, care, prin intermediul mainii, sa ajunga pe vulva (iar de aici mai departe) si sa aiba o sarcina? Va multumesc ca ati rupt din timpul d-voastra si ati citit mesajul! Astept cu nerabdare un raspuns? Va multumesc!
5 comentarii
0
10-05-2009, ora 23:46
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a Inviat!
Foarte interesanta intrebarea, as putea sa jur ca a mai pus cineva aceeasi intrebare, cred ca tot dvs. cu alt id.
Orice este posibil, dar NU cred ca s-a intamplat ceea ce suspectati dvs. Lichidul seminal si in special spermatozoizii nu au o capacitate atat de mare de a calatorii, in sensul ca nu pot parcurge un drum atat de lung de ordinul a minim 10 cm (din pantalonii dvs, pana in vaginul ei) pana in locul unde ar putea sa mai inainteze prin mucus si nu numai pana pot sa intalneasca un ovul pt a-l fecunda. Deci, ca si concluzie, rsp final este NU, cel putin nu in conditiile descrise de catre dumneavoastra...daca insa prietena dvs. a atins lichidul cu mana si apoi a introdus-o in vagin, exista o sansa cat de mica sa fi ramas insarcinata.
Cel mai bine ar fi sa o intrebati pe dansa ce si cum a facut, daca dupa ce a luat contact cu sperma s-a spalat pe maini etc.

Numai Bine!
0
11-05-2009, ora 14:55
Lefter_popescu
Nu este medic/terapeut
Lefter_popescu
Va multumesc pentru parerea d-voastra, domnule NICK! Nu am mai trimis nici un mesaj pana acum pe acest forum!
Prietena mea nu a 'atins lichidul cu mana' caci ar fi trebuit sa bage mana in pantalonii mei (lucru pe care nu l-a facut) sau sa atinga pata de pe pantalonii mei!
Sunt sigur (ca desi nu se vedea) sa fi ramas si pe ai sai pantaloni ceva, in cantitate infima - dar care nu cred ca ar fi viabiala mai ales ca a venit in contact cu un mediu uscat! Si acum ma intrebam daca, (totusi as face un compromis) si acea urma nesesizata de pe ginsii ei ar putea sa mai fie viabila, cand si-a deschis pantalonii la baie ar putea sa se ia pe maini si de aici mai departe.? Cred ca ar fi posibil! Dar acum ma gandesc ca acea sperma a trecut prin multe medii de uscaciune si nu ar putea sa reziste, chiar si pielea de pe mana absoarbe apa! Si mai stiu ca in tractul uterin multi spermatozoizi mor pana sa ajunga la ovar!

Desi ma gandeam la toate astea nu puteam avea liniste<CACI DACA ASA SI ASA?>.

Simteam nevoia sa cer si parerea altor persoane! Va multumesc!

DECI SA FIU FARA GRIJA? ESTE IMPOSIBIL SA SE INTAMPLE SA AIBA O SARCINA!?
0
11-05-2009, ora 23:40
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a Inviat!
Din punctul meu de vedere este imposibil...pe viitor va rog sa fiti mai precaut pentru a evita astfel de momente de stres intens si nu numai.

Cu multa placere si condescendenta,
NICK:)
0
01-10-2009, ora 19:39
mitzaswim
Nu este medic/terapeut
mitzaswim
buna ziua, as avea si eu o intrebare si va rog sa-mi raspundeti.am stat intr-o seara impreuna cu prietena mea, si ea mi-a frecat putin penisul, dar fara sa ajung sa ejaculez. dupa toata chestia asta ea si-a atins vaginul (de mentionat ca dupa s-a spalat ). exista vreo sansa sa fi ramas insarcinata doar din chestia aceasta ? Multumesc.
0
03-10-2009, ora 14:14
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
NU!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Factori ce pot influența calitatea spermei
  • Dieta poate afecta calitatea spermei
  • Legătura dintre utilizarea telefonului mobil și calitatea spermei la bărbații tineri
  •