Penetrare dificila

24-12-2006
Felician
Nu este medic/terapeut
Felician
Buna ziua! Sunt Felician si am 19 ani. Va rog sa ma ajutati cu un sfat legat de posibilitatea unui act sexual normal. Mi-am inceput, , viata sexuala de circa 4 luni. Prietena mea are 17 ani si a fost virgina prima oara cand am facut dragoste. La fel si eu. Problema este urmatoarea. Atunci cand facem dragoste nu pot decat foarte greu si cu durere pentru ea sa ii introduc penisul pana la capat. Tinem unul la altul, ne respectam si aproape de fiecare data cand facem ne dorim amandoi. Eu am erectie buna (penisul cand este ridicat este, , tare ca piatra", lung de aproape 20 cm, deci maricel si foarte gros, dupa cum mi-a spus cineva), ea este excitata, dar cu toate astea o doare cand sunt in ea... M-am gandit ca e posibil sa simta durere din cauza ca nu e obisnuita, dar cateodata parca simt ca nu trebuie sa fie asa. Ce imi puteti recomanda! Va rog sa-mi raspundeti! Cu apreciere, Felician
4 comentarii
0
31-12-2006, ora 00:00
aadina
Nu este medic/terapeut
aadina
am citit mai devreme pe un forum ca exista posibilitatea ca "dimensiunile" voastre sa nu fie compatibile. sau: sa nu existe o lubrefiere suficienta in cazul ei. nu sunt medic asa ca sunt doar 2 pareri... oricum asa am patit si eu cu prietenul meu, dar eram cam crispata ceea ce spui ca nu poate fi vorba la voi.
0
07-01-2007, ora 00:00
mili
Nu este medic/terapeut
mili
parerea mea e ca trebuie sa comunicati mai mult si mai bine si sa acorzi mai mult timp si atentie preludiului. intreaba-o daca nu cumva ii e teama sau are mustrari in legatura cu ceea c faceti voi. eu cred ca totul s poate rezolva cu rabdare si comunicare, iar daca va mai si iubiti asa cum spui, va fi si mai usor. succes!
0
10-01-2007, ora 00:00
mihaigrad
Nu este medic/terapeut
mihaigrad
Singura metoda de a rezolva proglema e sa folositi lubrefiant. Iti pui tie pe penis si pe labiile interne ale prietenei tale si penetrarea nu va avea nici o problema. In functie de cat pui, asa de usor va intra. Mult succes!
0
22-01-2007, ora 00:00
cryss26buc
Nu este medic/terapeut
cryss26buc
Poate ar trebuii sa prelungiti preludiul nu fi egoist, excit o cu 1 -2 degete in vagin apoi cu limba si apoi cu penisul sa vezi ca nu va mai avea dureri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Actul sexual propriu-zis
  •