Pauza de dupa pilule

09-08-2008
Miruna2663
Nu este medic/terapeut
Miruna2663
Buna ziua, am 30 ani, am luat Yasmine un an si jumatate aproape doi si acum am facut pauza ca sa pot ramane insarcinata. In prima luna fara pilule mi-a venit ciclul f greu; m-a durut 3 zile inainte parca tot corpul asa...aveam o stare generala cam proasta...Atunci cand a venit, a fost cam ciudat, mai mult ca niste scurgeri usoare, de culoare mai inchisa. E normal? Luna urmatoare a venit cam la 27-28 zile si...la fel, de data asta nu ma dureau ovarele sau altceva, nu ma durea nimic, dar ciclul e la fel: putin si ca niste scurggeri usoare de culoare inchisa. Este normal? Este din cauza pauzei dupa o perioada mare de pilule? Analize am facut si mi-au iesit normale (usoara anemie; de aceea iau Electovit si tardyferon fol - medicul mi-a indicat), iar la ecografia vaginala a iesit ca sunt anatomic sanatoasa, fara chisturi, fara nimic. Trebuie sa astept inca o luna-2 sa se regleze menstruatia sau nu e normal ce se intampla? Medicul meu ginecolog e in concediu acum.

Va multumesc.
2 comentarii
0
08-10-2008, ora 00:00
Miruna2663
Nu este medic/terapeut
Miruna2663
Nu mai e nevoie de un raspuns...totul e in regula acum...
0
18-02-2010, ora 23:14
sillvi
Nu este medic/terapeut
sillvi
Daca am luat rigevidon 21+7 8 ani la rand si nu am facut pauza are ceva? acum le-am intrerup si vrea sa fac pauza ca sa pot sa raman insarcinata.Cata pauza trebuie sa fac? ca i-mi este frica sa ramn insarcinata sa nu iasa copilu cu probleme va rog frumos sa i-mi dati un sfat.Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pauza la anticoncepționale și riscul apariției simptomelor psihiatrice
  •