Pauza anticonceptionale

26-02-2010
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
Am fost la un control ginecologic, in urma acestuia, ginecologul mi-a spus ca trebuie sa fac o pauza de o luna, sa termin folia actuala de Marvelon si sa nu mai iau nimic o luna.
Eu am luat Marvelon timp de 3 ani, fara nicio pauza. El mi-a recomandat sa iau anticonceptionalele Yaz dupa aceasta luna de pauza. Pe 4 februarie am terminat folia de Marvelon.

Intrebarea mea este: cand trebuie sa incep noua folie de Yaz? Dupa 30 de zile (adica luna aceea de pauza la care se referea ginecologul) sau in prima zi a mentruatiei (care nu stiu exact cand va fi deoarece am inteles ca dupa ce stopez administrarea anticonpetionalelor mentruatia nu mai vine regulat). Va multumesc pentru ajutor!
3 comentarii
0
27-02-2010, ora 15:33
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Dupa ce apare menstruatia.
0
27-02-2010, ora 17:37
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
Deci voi lua din prima zi a menstruatiei. Va multumesc mult pentru raspuns.
0
01-03-2010, ora 13:40
sigrid21
Nu este medic/terapeut
sigrid21
Buna, am si eu o intrebare.Am fost la medic si mi.a spus sa fac pauza o luna de la anticonceptionale, am facut pauza le.am inceput din nou in prima zi de menstruatie si dupa terminarea iei a continuat sa imi curga cateva pete stiu ca e normal dar de 2 zile a devenit cam abundenta sangerarea si foarte inchisa la culoare si nu stiu de ce.Iau harmonet.Va rog sa ma ajutati sunt cam ingrijorata
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pauza la anticoncepționale și riscul apariției simptomelor psihiatrice
  •