ROmedic - Forum medical | Forum medicina | Intrebari medicale, raspunsuri medicale, discutii medicale
Regulament forum ROmedic | Prezentare ROmedic | Colaboratori | Promovare pe site | Linkuri utile | Contact
Prima pagina Boli & Afectiuni Semne & Simptome Ghid de sanatate Dieta Forum medical Medicamente Dictionar medical Stiri medicale Index medical
Forum medicina | Forum sanatate

Lista categorii » Medicina naturista » Recomanda

Pat cu apa,beneficii medicale

Autor: pegast Data: 20-12-2007
In urma cu 13 ani am fost diagnostizat cu probleme la coloana (30% handicap,tasare in 2 puncte si deformatie datorita unor accidente,pe atunci traiam in Germania),ptr. a diminua durerile de spate lombare doctorul mi-a recomandat achizitia unui pat cu apa.Mi-am cumparat unul si de atunci dorm linistit fara dureri.De trei ani m-am intors in Romania si doresc sa fac accesibile aceste paturi oricui.
Pe piata Romina sint 3-4 firme care vind astfel de paturi cu preturi de la 1400 de euro in sus ( ceea ce este enorm ptr. majoritatea cetatenilor).
Pe scurt am importat direct paturi si pot vinde oricui la un pret accesibil de cca. 350 de euro.(saltelele se pot monta si intr-un pat existent)

Suna a reclama :) , si este putin dar va rog sa tratati acest thead si puneti-va intrebarea daca va ofera un plus sanatatii dumneavoastra.

1. Avantaje:
1.1 O sustinere a intregului corp
1.2 un confort fara puncte de tensiune
1.3 o temperatura placuta, sunt calde iarna, iar vara sunt reci
1.4 rezistenta indelungata la uzura saltelei
1.5 Presiunea scazuta si senzatia de plutire duc la o relaxare mai buna si mai rapida a corpului
1.6 Sunt recomandate persoanelor alergice, saltelele cu apa ofera o protectie maxima impotriva microorganisme ( acarieni), transpiratia si resturile de piele uscata nu pot patrunde in interior. Husa saltelei detasabila se poate spala ori de cate ori e nevoie la fel si suprafata saltelei. Si apa este dexinfectata prin adaugarea la sase luni a unei solutii speciale
1.7 Durerile de spate sunt diminuate si de foarte multe ori chiar dispar, imbunatatesc deficientele motorii rapid si erficient
1.8 Prelungesc fazele de somn profund
1.9 Reprezinta ultima solutie in cazul bolilor ca: sciatica, insomnie, dar mai ales reumatism

comenzi si info sub : telimp@gmx.de

Comentarii / raspunsuri: 4 |

Autor: pegast Data: 20-06-2009, ora 13:57 |  Raporteaza continut inadecvat
puteti cumpara direct pe situl : http://pat-cu-apa.ro/

Autor: pegast Data: 20-06-2009, ora 13:58 |  Raporteaza continut inadecvat
http://www.pat-cu-apa.ro

scuze

Autor: everrest Data: 23-07-2009, ora 17:04 |  Raporteaza continut inadecvat
Producatorul mondial de paturi cu apa Everrest.ro acuma si in Romania incearca www.EverRest.ro sau www.paturi-cu-apa.ro

Autor: pegast Data: 23-07-2009, ora 18:04 |  Raporteaza continut inadecvat
Diferenta dintre Everrest.ro si Pegast este de 800 de Euro pe pat .Un pat de 160 Dual la firma pegast costa 450 de euro la everrest 1250 euro.Calitatea este comparabil egala.

ADAUGA COMENTARIU

Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati
(formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici

Publicitate:

Logare membri:

Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!
Prima data? Inregistreaza-te!

Statistici forum:

Utilizatori inscrisi: 83205
Ultimul utilizator: inna20
Total mesaje: 178583
Ultimul mesaj: 11-09-2010
32 useri inregistrati;
1903 vizitatori neinregistrati;

Detalii
Serviciile Medicale Mobile ARCADIA. Acum poti beneficia de consultatii, investigatii si tratamente la domiciliu!
ARCADIA HOSPITAL IASI
Inapoi Inainte
programari 0232 920
Detalii
Dispozitive portabile de tractiune lombara sau cervicala
670 lei
BENTRIS PLUS
Inapoi Inainte
Citeste mai multe
Cauta pe ROmedic:
Cauta in articolele de medicina Cauta pe forumul medical ROmedic Cauta termen medical in dictionar Cauta medicament

Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicali
Cauta in articole

Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie.
Forum de medicina si sanatate Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum
Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicaliCauta in Dictionarul medical
Nu intelegi un termen medical? Cauta-l in dictionar.
Medicamente - indicatii, contraindicatii, administrareCauta Medicament
Cauta medicamente dupa denumire sau dupa afectiunea in care sunt indicate.
Dupa denumire: sau
Dupa indicatii: