Pastila de slabit - Drog | Forumul Medical ROmedic

Pastila de slabit - Drog

17-09-2008
ali_00
Nu este medic/terapeut
ali_00
Am intrat pe acest forum in cautare de o dieta si am dat peste topicul cu pastila de slabit. Intrigata am citit posturile pro si contra si am ajuns la o concluzie. Spre deosebire de oamenii seriosi de aici care nu s-au drogat vreo data si nu stiu despre ce e vorba va spun eu din experienta personala. Nu am luat nici odata pastila de slabita si am auzit k e suta la suta naturala, in schimb am luat EXTASY iar toate efectele secunadare pe care le ati avut voi le am avut eu de la drog -extasy.Incepund cu gura uscata, sete continuua, piele de gaina, senzatie de frig, senzatie de panica si un ritm al inimii foarte ridicat ameteli, tremurici lucruri caremau determinat sa renunt la acest drog.EXISTA PASTILE DE EXTASY DIN PLANTE!!!!!La fel de natural ca pastila de slabit.
La fel precum slabitul extasy reactioneaza diferit de la persoana la persoana de aceea unii se simt foarte bine, iar altii au aceste efecte secundare, eu ma consider printre norocosi deoarece aceste efecte m au determinat sa rennt la acest drog.
Indiferent cum doriti sa reactionati eu zic sa luati in considerare sfatul meu si sa nu va jucati cu sanatatea dv pt cateva kg in minus. Nu exista pastila minune p k daca ar fi existat am fi fost toate slabe.Si credeti ma pe cuvant pastla asta e un drog e o ruleta ruseasca. Ti ai pune un pistol la cap cu un singur glont in el??? exista sanse sa ai noroc si sa nu il nimeresti, dar dc sa risti??
2 comentarii
0
20-09-2008, ora 00:00
isabelapricop
Nu este medic/terapeut
isabelapricop
Felicitari ali-00 pentru ca ai reusit sa gasesti si sa tramnsmiti adevarata esenta a mitului "PASTILA DE SLABIT". Acum, de citit stim cu totii sa citim, depinde numai cine vrea sa si inteleaga - sa faca o balanta la ce are de castigat si ce are de pierdut. E cel mai bun articol despre acest subiect citit de mine pana acum. SUPER !!!
0
12-04-2010, ora 18:08
eelena
Nu este medic/terapeut
eelena
a luat cineva pastila clenbuterol?cum sunt, dau randament? va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analiza bazată pe IA identifică două extracte de plante cu potenÈ›ial de utilizare ca pastile de slăbire
  •