Parodontoza, carii rezolvate...

12-08-2014
georgianaf
Nu este medic/terapeut
georgianaf
Am fost saptamana trecuta am facut detartraj, foarte misto dinti curati, nici un pic de durere, regret ca nu m-am dus mai devreme, am stat in halul asta. Azi am fost iar pt ca daca tot m-am hotarat cu chiu cu vai sa incep macar sa imi termin tot, detartrajul si vreo 3 carii, 2 carii mi le-a rezolvat azi pe loc dar am plomba provizorie pana saptamana viitoare tre sa mananc pe masele sa vad daca ma doare, iar saptamana viitoare m-a anuntat deja ca la cea de-a 3-a carie imi va scoate nervul ca e destul de cariata. Mai am un hop si gata sunt rezolvata, sper sa nu doara nici la omoratul nervului, ca tare bine a fost de cele 2 ori cand m-am dus. Vroiam sa impartasesc experientele mele pentru ca si eu cand am avut nevoie am cautat pe net si am gasit tot felul de pareri.
1 comentarii
0
23-03-2023, ora 09:22
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

e mereu o bucurie sa auzim ca ați avut o experienta pozitiva la dentist si ca ați reusit sa vă rezolvați problemele dentare. Este important sa aveți grija de dantura dvs si sa mergeți la medicul dentist pentru verificari regulate, astfel incat sa preveniți aparitia problemelor mai mari si mai costisitoare.

In ceea ce priveste durerea de la extractia nervului dentar, este normal sa aveți o usoara sensibilitate dupa procedura. Cu toate acestea, medicul dvs dentist vă va prescrie medicamente pentru a reduce durerea si pentru a vă ajuta sa vă simțiți confortabil dupa extractia nervului. De asemenea, poate fi util sa evitați alimentele tari si gumate si sa mențineți o igiena orala buna pentru a preveni complicatiile.

Mult succes in continuarea tratamentelor dentare si nu ezitați sa contactați medicul dentist daca aveți orice intrebari sau ingrijorari in timpul procesului de vindecare.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul