Parkinson

08-04-2014
rodicadurigon
Nu este medic/terapeut
rodicadurigon
Simptome:scris deformat spre mic, Noica dreapta, ameteli puternice, pierderi rare memorie, durere muschi mina dreapta mai tare, tremur uneori mai intens, alteori mai slab in mina dreapta si uneori in piciorul drept, instabilitate in pozitie verticala si ultimul lucru mai grav( cred eu )caderea mintala ca intr-o gaura neagra la schimbarea pozitiei in pat.
Medicamente prescrise dar pe care nu le pot lua din cauza ficatului(dupa opt zile de tratament apar ameteli si greturi)Requip modutab 1 tableta pe zi si Gerovital 2 tablete pe zi.
Ma mai pot ajuta acestea in stadiul actual?
Eu am incercat Laptisor de matca, Mucuna Pruriens pudra, Neuro Optimaizer si Sermion de 30mg.1 tableta pe zi(acesta mi-a fost prescris cind am mers la spital dupa pierderea memoriei.
Multumesc din suflet Florica
1 comentarii
0
18-04-2014, ora 20:30
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Este important sa spuneti cati ani aveti. Diagnosticul de boala Parkinson se pune in urma unui examen neurologic la un specialist. Sunt semne de boala care nu se pot descrie de la distanta dar pe care medicul neurolog le vede. In al doilea rand Requip modutab este un medicament foarte bun pentru aceasta boala, dar important e sa incepeti cu doza mica, adica de 2 mg pe zi. Ar fi pacat sa nu il puteti lua din cauza efectelor secundare. Daca totusi nu il suportati mergeti din nou la control sa va dea altceva. Sunt multe posibilitati terapeutice pentru aceasta boala, care nu se vindeca dar simptomele se pot tine sub control cu tratament adecvat. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: