Pareza faciala

04-05-2014
The jack
Nu este medic/terapeut
The jack
Buna ziua.
De 3 zile mi-a amortit obrazul drept, si am dureri gen junghiuri in zona a urechii drepte si radiaza spre umar, brat. Am fost la medic si a zis ca am facut o pareza in zona drepta a fetei.Mi-a recomandat ca tratament medrol, neuromultivit si niste picaturi pentru ochi.
Problema e ca am o durere de masea pe aceeasi parte si va trebui scos nervul.Este indicat sa se faca anestezie la masea in astfel de conditii?Pot intervenii complicatii?
5 comentarii
0
05-05-2014, ora 13:06
The jack
Nu este medic/terapeut
The jack
Astazi am fost si la stomatolog am facut radiografie la masea(ultima din dreapta de minte)si a spus ca trebuie scoasa iar durerile poate sa radieze si spre ureche-cap.Iar amortirea obrazului ar fi in legatura tot cu maseaua sau nu, pur si simplu de la curent.Credeti ca o masea poate sa dea astfel de simptome?
0
15-05-2014, ora 21:22
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
La pareza faciala de tip periferic, daca despre asta e vorba, apare o asimetrie a fetei, nu doar durere si amorteala. Pur si simplu muschii mimicii sunt paralizati pe o parte. Gura se duce pe o parte (se stramba), mai ales când razi sau când incerci sa fluieri, , , ochiul pe partea aceea nu se poate inchide bine si ridurile de pe frunte nu se mai produc când ridici spranceana sau când te incrunti. Ai avut asa ceva?
0
16-05-2014, ora 05:41
The jack
Nu este medic/terapeut
The jack
De ex. nu puteam sa deschid toata gura, mai ales partea afectata, sau sa strang ochiul drept, nu aveam forta in muschi, de mestecat mai greu.Dar oricum mi-am revenit.Am luat medrol si neuromultivit.
0
16-05-2014, ora 09:43
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Da, inseamna ca intradevar a fost pareza faciala. Puteti face tratamente stomatologice fara probleme.
0
30-06-2014, ora 09:30
maria_72
Nu este medic/terapeut
maria_72
Buna ziua. Si eu am fost discnosticata cu spasm facial stang, am ajuns sa fac si tratament cu toxina botulinica, dupa trei sedinte, acest spasm inca mai persista.Sincer nu stiu ce sa mai fac, am ajuns in pragul disperarii, ar putea sa ma ajute cineva? Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: