Parere aceasta dieta?

19-10-2015
andrrra_
Nu este medic/terapeut
andrrra_
Buna, tuturor. Am gasit o dieta, care pare a avea succese la persoane. Ce parere aveti?Dieta este structurata pe 4 saptamani: saptamana lichidelor, saptamana legumelor, saptamana proteinelor si saptamana carbohidratilor.
2 comentarii
0
19-10-2015, ora 16:17
Dr. Rosculete Dinu Mariana
Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Bucuresti
Dr. Rosculete Dinu Mariana
Buna ziua. Ceea ce descrieti este un exemplu de dieta disociata, care pe termen scurt poate avea rezultate, fiind autolimitativa, insa pe termen lung nu este corecta din punct de vedere nutritional. Regimul zilnic trebuie sa fie echilibrat si variat, sa contina toate principiile nutritive(carbohidrati complecsi, proteine, lipide de calitate), in cantitati si asocieri adecvate.
0
23-10-2015, ora 09:07
lachriss
lachriss
buna ziua. Daca o anumita dieta a functionat la unele personae, nu inseamna neaparat ca va functiona si la dv. Pentru a slabi intr-un mod correct, pentru fiecare persoana este necesar sa se stabileasca o dieta personalizata, care sa tina cont atat de necesitatile nutritionale cat si de preferintele culinare si posibilitatile individuale. Astfel de diete nu numai ca sunt dezechilibrate nutritional, dar nici o sa va asigure mentinerea in timp a rezultatelor pe care presupunem ca le obtineti. Un aspect foarte important de care trebuie sa tineti cont atunci cand urmati o dieta de slabire ( pe care majoritatea persoanelor il neglijeaza) este ce faceti dupa ce ati atins greutatea pe care v-ati propus-o, astfel incat sa nu sfarsiti in cele din urma prin a avea si mai multe kilograme decat cele de care ati dorit sa scapati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.