Papilom bolta palatina

10-08-2015
Mihaela0407
Nu este medic/terapeut
Mihaela0407
Buna seara, am un papilom pe bolta palatina care a crescut in ultima perioada si ma deranjeaza, chiar am senzatie de voma din cauza lui. Am fost saptamana trecuta la o consultatie ORL, mi-a confirmat existenta lui insa singura recomandare a fost sa il monitorizez, nimic altceva. De saptamana aceasta am inceput sa il simt ca zvacneste, ba chiar ca am ceva in gat (ca un nod)si usturime si cumva infundata urechea dreapta. Ce recomandare imi dati va rog? Sa mai consult si alt medic, sa ma ingrijorez? De asemena am observat ceva pe limba crescut, pe limba dar sub ea. Mentionez ca nu sunt fumatoare.
3 comentarii
0
11-08-2015, ora 21:19
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
se poate inlatura foarte usor si fara sangerare cu radiofrecventa
0
11-08-2015, ora 22:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa nu faci sex oral. Poate fi papilom HPV. E cazul sa mergi la medic sa ti-i scoata altfel se pot inmulti. Da search pe Google negi sau veruci HPV si consulta pozele. Vezi ca e una cu o fata careia i-au crescut astfel de papiloame pe toata gura.
0
14-08-2015, ora 13:52
Mihaela0407
Nu este medic/terapeut
Mihaela0407
Multumesc pentru raspunsuri. Medicul a exclus varianta de a fi un papilom HPV... Am vazut si eu pozele pe google cu negi sau veruci hpv limba gura insa nu seamana deloc cu ce am eu. Il voi indeparta prin radiofrecventa. Multumesc inca o data pentru raspunsuri dl dr Flueraru si Clara_p.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: