Palpitatii si dureri in piept

21-02-2012
RalukE
Nu este medic/terapeut
RalukE
Buna ziua!am 20 de ani si de vreo cateva luni ma simt cam rau!am zile in care ma doare inima si in piept!am fost la doctor, mi-am facut un ekg si o ecocardiografie si mi-a spus ca nu am nimic!Aseara m-am trezit din somn din cauza unei dureri in piept, dar cand mi-am schimbat pozitia, durerea m-a lasat!am moemente cand stau in pat si simt ca o gheara in piept timp de 2 secunde cand am si palpitatii si ma ia cu ameteala dar imi trece!mentinoez ca ma durea si mana stanga!durerea nu este constanta..mi se pare ca cu cat ma gandesc mai mult la asta, durerea se intensifica!nu stiu ce sa mai fac!mi-e foarte frica sa nu fac un infarct!eu am si o dereglare hormonala, mai exact lipsa de progesteron!va rog frumos ajutati-ma cu un sfat
5 comentarii
0
21-02-2012, ora 11:45
aree05
Nu este medic/terapeut
aree05
trebuie sa ai mare grija, incearca sa schimbi medicul, cu inima nu este de joaca eu mi-am pierdut fratele a doua zi de Craciun 2011, a facut infart avea 34 ani, a mers saracul si el la doctori la privati si i-au spus ca e sanatos sa se duca acasa ca e tanar a facut si el toate analizele electrocardiograma etc.a doua zi de Craciun s-a dus la urgenta si a murit pe mana doctorilor toti ziceau ca analizele sunt bune si sa se duca acasa..Trebuie sa ai mare grija mai incearca si la alti doctori ca daca te vad ca esti tanara zic ca esti si sanatos.incearca sa faci si analize de sange trigliceridele si colesterolul dupa astea iti dai seama daca este inima sau ai doar un junghi intercostal.Multa sanatate!!!!!!!!!
0
21-02-2012, ora 12:12
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Durerea poate fi din mai multe cauze, nu doar de la inima. Poate fi si de la coloana cervicala si de aceea sa iti treaca atunci cand schimbi pozitia.
Verifica daca ai carii - poti controla si cu ata dentara si vezi daca se agata undeva intre masele.
Sau o infectie in nas (sinuzita). Poate fi un streptococ sau stafilococ. Si cariile sunt produse de bacterii, iar streptococii de acolo pot da multe probleme in corp, chiar pot provoca infectii la inima, rinichi si nu numai.
La mana durerea merge de la umar in jos, pe nerv sau simti ca te strange bratul?
pune un fular sau un prosop in jurul gatului ca sa tii zona calda la cervicala.
Ai nasul infundat sau curge, te doare gatul? simti mucozitati in gat? - Poti face un exudat nazal cu antibiograma.
Daca ai gatul rosu si puncte de puroi, poti face - exudat faringian cu antibiograma.
Inainte de recoltare, care se face dimineata, nu te speli in gura, nu bei nici macar apa, nu mananci si sa treaca cel putin 10 zile de la ultima pastila de antibiotic luata, in caz ca ai luat, ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.

Ameteala mai poate fi de la o infectie vaginala. Unele bacterii, de ex. e-coli, consuma fierul din organism si apare anemia prin deficit de fier.
Poti face o analiza de secretie vaginala cu antibiograma.
Pentru analiza nu trebuie sa te speli in vagin si sa nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare si sa treaca cel putin 10 zile de la ultima pastila de antibiotic / antifungic sau ovul (in caz ca ai facut un tratament) - ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
Urinezi bine? simti ca nu te poti tine sau simti o jena? Poti face o urocultura cu antibiograma.
0
21-02-2012, ora 12:26
RalukE
Nu este medic/terapeut
RalukE
Da, am cateva carii si inca nu le-am tratat!Pe nas nu pot sa respir foarte bine..simt ca nu imi intra destul aer!durerea de la mana merge de la umar in jos!mentionez ca am si o lipsa de calciu..ce analize ma sfatuiti sa fac?multumesc
0
22-02-2012, ora 13:40
tema
Nu este medic/terapeut
tema
In primul rand cariile si exudatul nazal cu antibiograma.
Daca nu ai facut de mai mult timp, ar fi bine sa faci si analiza de secretie vaginala cu antibiograma.
De multe ori pot fi infectii vaginale cu ceva bacterii, fara simptome evidente sau scurgeri, mai ales daca pastrezi o igiena corecta.
Dar bacteriile emit in organism toxine, provoaca tot felul de simptome - ameteli, dureri articulare, dar in timp, se pot produce chiar si rani care sunt greu de tratat. De aceea este bine sa faci cam la 6 luni, o analiza de secretie vaginala, chiar daca nu simti ceva special.
Dar mai ales daca ai partener sau daca vezi ca ai o scurgere, pete albe, galbene sau maronii pe chilot, sau miros urat in acea zona - faci analiza dar neaparat sa ceri antibiograma.
Numai in antibiograma iti va scrie ce bacterie patogena s-a gasit si la ce antibiotic este sensibila.
Nu intotdeauna functioneaza doar tratamentul local, asa ca trebuie sa stii exact ce este acolo si cu ce sa te tratezi. Altfel risti sa te tratezi cu ceva la care bacteria sa fie rezistenta, chiar daca este un antibiotic cu spectru larg si te mai umplii si de ciuperci.
Fara antibiograma, o sa iti dea o insiruire de bacterii gram pozitive si gram negative, care pot fi interpretate gresit, ca fiind din cele bune..
Uita-te mai sus cum am zis sa te pregatesti inainte de recoltare.
Daca o sa urmezi un tratament cu antibiotice, sa nu mananci lactate - lapte, branza, unt, smantana.
Numai chefir poti bea, dar la distanta de 2-3 ore inainte sau dupa ce iei antibioticul, ca sa nu interfereze cu acesta si sa ii scada efectul.
Nici suc de gref sa nu bei, ca si acesta interfereaza cu multe medicamente.
Poti citi mai multe pe net la - alimente interactiuni.
0
16-03-2012, ora 12:10
rebeca05
Nu este medic/terapeut
rebeca05
buna raluca.pozitia in care stai nu are nicio legatura cu inima.exista posibilitatea sa ai un junghi intercostal si o lippsa de aclciu, din cauza asta apar ametelile.Si eu uneori am ameteli, asta deoarece sunt anemica.dar asta nu insemana ca am aceva la inima.plus ca esti f tanara, iar la la noi femeile problemele cadiace pot aparea mult mia tarziu.Noi suntem aparate de estrogen impotriva problemelor cardiace.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar palpitatiile?
  • Tratamentul timpuriu al durerii în piept poate salva vieți
  • Palpitații - când ar trebui să-ți faci griji?
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  •