Palpitatii

28-03-2014
Florin67
Nu este medic/terapeut
Florin67
Buna ziua,
Am 47 de ani, fara probleme majore de sanatate. De aproximativ doua saptamani, fara sa aibe o periodicitate simt batai puternice de scurta durata ale inimii.Fara durere sau respiratie ingreunata. Am fost la un consult, am facut EKG-ul, medicul a spus ca diagrama arata bine, am primit o reteta cu doua medicamente: Extraveral siImovane. Dorm destul de putin; serviciul stress-ant.
Parerea medicului a fost, oboseala, surmenaj dar nimic grav. Bataile puternice persista ca si inainte. E adevarat ca n-am avut concediu de mai bine de 14 luni; acum sint in concediu si caut sa ma odihnesc. Nu am mai facut nicodata EKG;la prima tentativa, asistentul a spus ca a 'gresit' ceva... si am refacut testul, doar a doua diagrama am putut sa o arat medicului. Va rog, puteti sa-mi spuneti parerea dumneavostra?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Palpitații - când ar trebui să-ți faci griji?
  •