Palmi si talpi crapate cu sangerari roseata si mancarimi

08-01-2010
Fratila Dumitru
Nu este medic/terapeut
Fratila Dumitru
Pe talpi si palme, pielea se ingrosa, apoi crapa si sangera. Din cuza mancarimii ma scarpinam pana dadea sangele. Un an de zile am umblat pe la doctori am cumparat tot felul de creme..am incercat leacuri naturiste..degeaba. Bani cheltuiti, chin.Fiind marinar am intalnit in port un om in varsta care vazuse asa ceva si mi-a zis ca si el a avut probleme la fel si s-a facut bine cu o crema pe care i-a dat-o doctorul lui Aceasta crema este o minune, in cateva zile deja si mainile si picioarele arata altfel , arata cum nu mai speram, ffiindca mi-era teama ca nu voi mai putea munci pur si simplu.Vazand pe internet oameni care se chinuie cu aceleasi probleme fara a gasi un leac am hotarat sa postez si eu acest mesaj cu numele cremei de care nu stiu daca exista si in Romania dar se poate comanda fara reteta din America :si costa aproximativ 25 de dolari.Este foarte spornica se pune putin pe rani, cutia e destul de mare(227g). CUTEMOL -emollient skin cream
-* Este recomandata de deermatologi pentru :
-piele foarte uscata asociata cu eczema sau psoriasis
-talpi spalate prea des (prin spalare exagerata Ph-ul pielii se duce)
- pentru unghii si cuticule uscata, patate

Sper ca am putut sa fiu de folos cuiva, as fi foarte fericit !!



(*modificat de administrator)
3 comentarii
0
08-01-2010, ora 14:19
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Multam fain pentru postare, e un indiciu bun.
Ingredientul care va vindecat din aceea crema este de fapt Petroleum, in crema sub numele de (liquid petrolatum, petrol lichid))

Tot Petroleum in doze mari duce exact la afectiunile pe care le aveti. Cine are des deaface cu uleiuri si produse petrochimice poate primi astfel de afectiuni la piele.

Chiar aici pe forum am intalnit pe sotul unui doamne cu acelasi probleme, a fost mecanic auto.

In doze f. mici si aplicat des efectul la Petroleum vindeca astfel de rani insa numai la bolnavii la care se potriveste, nu chiar la toti chiar daca simptomele la maini sunt asemanatoare.

Este efectul "cui pe cui se scoate" care se practica si in homeopatie de altfel.

Ingredientele de la crema CUTEMOL.
Water, liquid petrolatum, extract of lanolin alcohols, mineral wax, beeswax, acetylated lanolin, isopropyl myristate, sorbitan sesquioleate, sodium tetraborate, methyl paraben, imidurea, allantoin, propylparaben, fragrance.

Cele mai mule din aceste substante sunt toxice si nu au nici un efect pozitiv si nici unul curativ in afara de lanolin, petrol si ceara de albine si in plus allantoin (un extras din urina animalelor care ataca pielea si o roade in acelasi timp anihalnd durerea)

O astfel de crema se poate face de oricine cu ceara de albina, lanolina si petroleum (si eventual cu allantoin) cu un efect aproape identic, poate chiar mai bun.

Se poate incerca si o alta crema care contine Petroleum si eventual allantoin si lanolina).
Probabil ca cantitatea de petroleum conteaza.

Insa exista o reteta si mai ieftina si mai simpla: se poate cumpara remediul homeopat Petroleum sub forma de granule intr-o dilutie cat mai mica (CH3 sau CH5 ) de la farmaciile homeopate.
Se ia zilnic sau la un interval de 2-3 zile - in functie de puterea efectului - cate o gura din apa in care a fost diluata o granula.
Daca se gaseste dilutia LM1 in loc de cele CH, aceasta are un efect si mai domol. Se procedeaza la fel.

Din cauza ca la vindecare la astfel de afectiuni acute ale pielii pot aparea dureri inevitabile trebuie dozat intervalul si dilutia remediului cu grija si poate trebuie folosite si ceva creme in plus (galbenele de la plafar sau altceva) pt. ca vindecarea sa fie cat mai lina.

Remediul homeopat Petroleum se foloseste la problemele de piele numai cand corespunde acestor simptome:
- Piele uscata cu crapaturi care sangereaza, piele aspra si ingrosata, eczema uscata sau umeda, groasa (sau de parca ar fi fost frecata cu razatoarea)
Crapaturi adancim dureroase, agravare iarna
Fiecare ranire tinde sa supureze
Mancarime noaptea, agravare de la caldura patului.
Mancarime care duce la scarpinat puternic pana la sangerare

Petroleum
-*

Un alte remediu homeopat pt. afectiuni similare in caz ca Petroleum nu da roade este Graphites.
-*


(*modificat de administrator)
0
20-01-2010, ora 21:39
madamadi
Nu este medic/terapeut
madamadi
si sotul meu are cam aceeasi problema.numai ca el are doar la maini.ii crapa foarte rau palmele dar nu il mananca.ii crapa pana devin carne vie.o sa incercam sa facem rost de acest cutemol.sa vedem daca are vreun efect.a incercat destule unguente prescrise de medic dar parca ii faceau mai rau.a urmat si un tratament cu pastile prescrise tot de medic de pe urma caruia a ramas fara gust cam o luna de zile.pur si simplu nu mai stim ce sa mai facem.nu mai avem incredere nici in medici...
0
08-04-2016, ora 16:20
irina.iulia
Nu este medic/terapeut
irina.iulia
Buna ziua!Si mama mea se confrunta cu aceiași problema! Are palmele foarte aspre, piele foarta crapata si mancarimi...a fost la foarte multi medici dar in zadar..este la fel! Precizez ca lucreaza cu bani..(care sunt extrem de mizerabili) Ast un sfat!Va mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O cercetare recentă dezvăluie structura receptorilor care determină mâncărimile pielii
  • Uleiul de lavandă ar putea fi răspunsul la tratamentul mâncărimii pielii
  •