PROBLEMA GRAVA!CANCER SAU SARCINA

19-07-2010
ladiabla28
Nu este medic/terapeut
ladiabla28
buna ziua.am 17 ani si de o ceva timp ma confrunt cu o problema.acum cateva saptamani, mai exact pe 9 iulie am avut un contact sexual neprotejat.cu cateva saptamani inainte am facut o infectie urinara pe care am tratat-o cu augmentin.dupa acest tratament am facut candidoza si am luat diflucan si clotrimazol.saptamana trecuta am facut testul de sarcina care a iesit negativ.acum de vreo 2-3 zile simt o durere in zona abdominala si pelviana(gen durere menstruatie)si azi dimineata am inceput sa am sangerare abundenta.mentionez ca ultima menstruatie s-a terminat cu vreo 2 zile inainte sa am contactul sexual.mi-am facut din nou testul de sarcina care a iesit negatic.Credeti ca mi-a venit de 2 ori in aceeasi luna sau ar putea fi o sarcina sau altceva?asistenta care imi face analize mi-a spus ca poate fi o dereglare menstruala din cauza caldurii.(eu stau si foarte mult in soare-la piscina).si mai mentionez ca am si ovare polichistice.va rog datimi un raspuns.mie frica ca ar putea fi cancer de col uterin sau eu stiu.
1 comentarii
0
21-07-2010, ora 22:22
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Cancerul de col e extrem de rar la aceasta varsta. E o dereglare probabil in legatura cu chisturile ovariene, mai degraba decat cu caldura. Daca se mai repeta, faceti un tratament homeopatic. Daca nu se mai repeta, nu faceti nimic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul