POT SA-MI RECASTIG SOTIA?

15-12-2014
alex12e
Nu este medic/terapeut
alex12e
Suntem casatoriti de trei luni. Insa la putin timp dupa nunta sotia a plecat in strainatate. Bineinteles cu acordul amandurora, acolo avand o parte din familia ei. A plecat sa munceasca. Am hotarat ca o sa ma duc si eu dupa cateva luni. In ultimii doi ani a stat mai mult plecata, adica 7-8 luni in tara si restul in strainatate. Am avut o relatie de sapte ani inainte de a ne casatori.
Acum doua saptamani am avut o discutie mai aprinsa la telefon, in care ii ceream explicatii in privinta salariului si ca as vrea sa vina in tara, pentru a locui aici. In timpul convorbirii mi s-a stins telefonul si nu m-am mai dus sa-i incarc bateria. Datorita discutiei nu am mai sunat-o o saptamana. Cand am incercat sa o sun nu a mai vrut sa raspunda, spunandu-mi printr-un mesaj ca nu vrea sa mai vorbim si ca vrea sa divortam. Le-a interzis tuturor sa-mi vorbeasca. Am reusit sa vorbesc cu cineva care este langa ea si mi-a spus ca este foarte suparata. Adevarul e ca ea munceste foarte mult, de dimineata pana seara, si este stresata.
Cand am intrebat de ce sa ne despartim, mi-a raspuns prin mesaj ca am facut o gresala casatorindu-ne, ca ii este mai bine fara mine. NU ESTE GENUL CARE SA INSELE. O sun nu-mi raspunde. Mi-a mai spus intr-un mesaj ca nu se simte inteleasa si ca datorita certurilor(cateva ca in orice cuplu obisnuit) nu vrea sa auda de mine. Nu vrea sa raspunda la telefon, sa comunice. Nu am batut-o niciodata, nu am injurat-o, am incercat sa-i fac pe plac.Doar ca am fost mai zgarcit cu ea si am incercat oareccum sa-i controlez veniturile, dar tot pentru noi. Sunt dispus sa renunt si la astea, dar nu vrea sa mai vorbeasca acum. Au trecut doua saptamani de cand nu mai vorbim decat ca eu i-am trimis foarte multe mesaje si am incercat sa o sun, iar ea nu vrea sa raspunda. Am zis sa nu o mai sun catva zile, sa-i ofer spatiu (bn ca si inainte vorbeam o data pe zi). Ce credeti.MULTUMESC.
3 comentarii
0
15-12-2014, ora 09:06
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Esti zgarcit chiar si cu banii ei ?! Asta-i buna ! E normal ca s-a refugiat cat mai departe si in multa munca ! Avaritia este un defect cel putin la fel de grav ca si infidelitatea !
0
15-12-2014, ora 09:28
alex12e
Nu este medic/terapeut
alex12e
Ca o continuare. Nu am inselat-o niciodata si o iubesc. Nu am strigat la ea iesit din comun. In timpul certurilor ne mai rasteam unul la altul. Nu prea am inteles-o in privinta familiei ei la care tine foarte mult(o mare greseala din partea mea). Incerc sa-i spun dar nu vrea sa mai asculte. Mi-am luat bilet sa plec la ea, nu vrea sa ma duc.Multumesc
0
15-12-2014, ora 10:04
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Lasa biletul, e clar ca nu vrea sa te vada, doar o vei traumatiza mai tare cu prezenta ta pt ca stie foarte bine cine esti, nu-i lipsesti deloc din moment ce tocmai s-a refugiat la familia ei !

Iti spun eu ce sa faci ca sa ai succes !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • iHeartUs - aplicația care îmbunătățește relația de cuplu
  • Timpul înlocuiește micile ciondăneli din cuplu cu umorul
  • Nivelul de educație al partenerului influențează sănătatea generală a ambelor persoane din cuplu
  • Știința infirmă zicala conform căreia persoanele opuse sunt atrase una de cealaltă
  • Cum își influențează reciproc stilul de somn partenerii de cuplu?
  •