Posibil diagnosticare gresita?

20-01-2010
nikkodor
Nu este medic/terapeut
nikkodor
Buna ziua,
Am si eu cateva intrebari la care nu am gasit raspuns.Acum aproape 3 ani am avut un "episod psihotic" cu halucinatii auditive si vizuale si delir mistic, de atunci sunt pe tratament cu amisulprid, tratament pe care l-am micsorat cat am putut de mult in tot acest timp.Simptomele mele coincid f mult cu cele ale schizofreniei daca le compar cu descrierile din wikipedia;doctora mea s-a eschivat atunci cand am intrebat-o daca am asa ceva sau nu(probabil sa nu ma dezamageasca)..Ce imi este neclar este ca am vorbit despre simptome si cu alte persoane care sufera de aceasta afectiune si la nici una nu am intalnit "simptomele de debut" pe care le-am avut eu si pe care nu le regasesc nicaieri.. Ca sa va lamuresc despre ce este vorba..mai intai am inceput sa aud "albinute" in urechea stanga si "clipoceli" in cea dreapta, sa-mi vibreze puternic si dureros timpanele, apoi tot creierul, treptat, incepand cu zona frontala spre ceafa, iar cand a ajuns acolo am simtit intepaturi si arsuri puternice..simptome care revin imediat daca intrerup tratamentul pe o perioada mai lunga de timp(o luna).Mai vreau sa specific ca inainte de "episod" nu eram in depresie, eram doar foarte nervoasa din cauza unor certuri zilnice cu persoana cu care locuiam la vremea respectiva. Si acum simt o mare presiune in cap si deseori aud un fasait in urechi, fapt care ma duce cu gandul mai repede spre tensiune intracraniana.
Multumesc frumos si astept raspunsurile dv.
11 comentarii
0
20-01-2010, ora 21:33
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
ati incercat sa mergeti la un parapsiholog?
0
20-01-2010, ora 21:56
nikkodor
Nu este medic/terapeut
nikkodor
Glumiti, nu-i asa? :)
0
20-01-2010, ora 22:44
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
Ati stat 3 ani pe un medicament care nu-si prea face treaba din cate spuneti... amelioreaza simptomele dar nu le inlatura.
Ati mers la neurolog pt un consult? pt o tomografie ?!
0
20-01-2010, ora 22:52
nikkodor
Nu este medic/terapeut
nikkodor
Am stat trei ani pe tratament fiindca mi s-a zis ca este de lunga durata(cel putin doi ani) iar acum consider ca a trecut destul timp si ca trebuie sa mai cer si alta parere..Nu am fost la neurolog...Se poate face tomografie pe gratis, cu trimitere sau ceva de genul? Costul unei tomografii nu este foarte accesibil...
0
20-01-2010, ora 23:11
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
Nu sunt deloc accesibile... de ex am gasit la medlife :Tomografie cap cu subst de contrast 320 RON / Tomografie cap fara subst contrast 115 RON! nu este acoperita de casa de asigurari din cate stiu (mama a facut acum 1 an).Dar ma mir ca nu v-a recomandat nimeni control neuro...
0
20-01-2010, ora 23:16
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
La sectiunea medicina naturista - homeopatie userul sarface este medic homeopat ce ne-a mai vindecat pe unii dintre noi de depresii si alte minunatii, postati si acolo poate veti primi o alta opinie !
0
20-01-2010, ora 23:16
nikkodor
Nu este medic/terapeut
nikkodor
Poate pentru o anumita categorie de oameni 320ron e o nimica-toata :).. iar despre control..nu mi-a recomandat nimeni fiindca nimeni nu m-a intrebat ce simt;mi-au pus diagnostic dupa 30 de secunde si apoi mi-au dat tratament..posibil ca aratam intr-un fel anume :)
0
20-01-2010, ora 23:20
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
mda, m-am intalnit si eu cu astfel de situatii, incercati si la medicina naturista ca nu costa nimic :)) si nu se stie niciodata. postati cat mai in detaliu !
0
20-01-2010, ora 23:21
nikkodor
Nu este medic/terapeut
nikkodor
Si ca sa va faceti o idee..nu cred in parapsihologie, nici in homeopatie, nici in horoscop si nici macar in dumnezeu :)..sper ca nu v-am jignit in vre-un fel... dar ptr mine acestea sunt povesti ptr manipulat mase de naivi, ca sunt multi pe metru patrat :)
0
20-01-2010, ora 23:26
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
3 ani pe un medicament si nimic...ar trebui sa va puneti un semn de intrebare... cine e naiv?!
demonstrat stiintific ca functioneaza si ca exista toate de mai sus (cu horoscopul si eu am dubii :) )
Sunt sigura ca nu cunoasteti defapt niciua din cele enumerate de dvs! de accea le si respingeti
0
20-01-2010, ora 23:30
nikkodor
Nu este medic/terapeut
nikkodor
cred ca am gresit site-ul...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul