pentru cit timp pot sa merg im paralel cu ambele medicamente?

27-03-2009
costica.prozan
Nu este medic/terapeut
costica.prozan
La cit timp se fac transaminazele in tratamentul cu cresto

LA recomandare medicului cardiolog (pt polinevrita diabetica )iau Milgamma (2pe zi) de 10 sapt. La vizita facuta recent diabetologului imi recomanda Tiogamma (1pe zi) Desi am fost internat la acest medic la diabet a stabilit diagnostic de polineuropatie la iesire din spitl nu -da tratament (desi erau semne clare a acestei boli) Decind iau milgama ma simt ceva mai bine, dar in acelasi timp m-am lasat de fumat. Acum nu stiu daca imbunatatirea situatiei s-a datorat tratamentului s-au sevrajului fumatului (S-a maistabilizat pierderea de echilibru putin dar est un pas inaite, de la ce d-zeu stie). As vre sa aflu cat timp pot sa mai iau Milgamma. si a doua problema ar fi daca trec pe Tiogamma si pentru cit timp pot sa merg im paralel cu ambele
Alta situatie; la rec dr cardio am luat tertesif concor de 10 si exfforge de 160 cu 10 S-a redus tensiunea (deci sint hipertensiv) la 9cu5 si trei zile nu am mai luat nimic pana a revenit la 14-150 cu 8-9 Apoi am tatonat vreo sapt (ca asda fac si ei inspital)si de atunci la tens 12 cu 7 iau tertensiv 1pastila Concor jumatate -dimineata - si Exforge jumatate searaMEntionez ca sint pensionar am aparat si o iau de 6-7 ori pe zi Sa vedem ce o sa zica cardiologul Pentru cineva care sa transmita mai sus la minister ;pt 30 pastile Tiogamma platesti aproape cat toate celelalte pastile la un loc (si i-au vreo 6-7 feluri zilnic) desi este boala provocata de diabet, diabet care medicatie gratuita. Ma opresc pt ca sant destule de spus si ma gindesc sa nu va plictisesc.
Va rog cinva cu rabdare..
multumesc Costica BR
3 comentarii
0
04-05-2009, ora 18:43
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Eu nu sunt medic (si nu-mi permit sa va spun in aceasta situatie, ce si cum), dar cunosc un medic briliant care va poate ajuta, chiar si telefonic. Daca doriti, va pot da numarul dansei de telefon si-i spuneti ce doriti, poate puteti sa mergeti si la un consult, nu veti regreta!
Astept rsp dvs.!

Multa sanatate si numai bine!
Cu multa placere,
NICK:)
0
04-05-2009, ora 19:08
costica.prozan
Nu este medic/terapeut
costica.prozan
Va rog d-le NICK citeva inf. despre medic (Specializare , onorariu, cabinet sau medic de spital cu posibilitate de internare, mod de comportare cu paciet )si nr de telefon, daca ziceti ca are amabilitatea de a purta o scurta discutie Sanatate multa, d-le NICK
0
04-05-2009, ora 19:26
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Pe dansa o cheama Ţigănişteanu Constanţa!
Lucreaza la CENTRUL MEDICAL EUROSANITY (clinica particulara) si la Clinica Batistei (langa hotelul Intercontinental si ambasada SUA din Bucuresti).

Tel. d-nei doctor: 0751.030.553

Se comporta magnific cu pacientii, ii consulta pana la 2 ore din crestetul capului, pana la degetul mic de la picior. Este foarte serviabila, calma, asculta cu mare placere tot ce aveti de spus (ar fi bine daca v-ati prezenta cu toate retetele, analizele si iesirile din spitale etc.). Vb zilnic la telefon cu zeci de persoane, din Rom., Sua, Franta, UK, te miri de unde.
Eu pana sa ajung la dansa am facut un adevarat pelerinaj pe la toate spitalele. Dansa m-a facut bine cu ajutorul lui Dumnezeu si de atunci am jurat ca am sa o recomand tuturor.
Puteti sa o sunati pana in ora 21.30 si sa ii spuneti ce va deranjeaza, veti avea o mare surpriza. Veti cnstanta ca mai exista si medici cu har, competenti, care va pot da sfaturi pertinente si fara nici un gram de infatuare.
Sunati-o si spuneti-i tot ce aveti pe suflet si va face tot ce-i sta in putinta sa va ajute, va asigur!

Va doresc multa sanatate si tot ce va doriti. Dumnezeu sa va ajute si sa va binecuvanteze! Deja va ajutat sa aflati de acest medic fantastic!

Numai Bine! Scuzati-mi posibilele greseli gramaticale, m-am grabit! :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Consumul ridicat de dulciuri poate provoca diabet
  • Smart Contact Lens – lentilele care monitorizează glicemia
  • Plasturele „inteligent” pentru monitorizarea glicemiei
  • Includerea proteinelor din zer în dietă ar putea fi benefică în managementul diabetului zaharat tip 2
  • Un hormon recent descoperit ar putea trata diabetul tip 2 și obezitatea
  • O pastilă cu insulină ar putea reduce nivelul de zahăr din sânge la diabetici
  • Diabetul crește riscul unui deces cauzat de infarct
  •