PAROTIDA

12-05-2011
GABI43
Nu este medic/terapeut
GABI43
Buna ziua, am fost diagnosticata cu un nodul la glanda parotida de 1, 2 cm singura solutie ar fi interventia chirurgilacala?
puteti sa-mi spuneti ce repercursiuni are aceasta interventie, dupa s-ar putea vorbi de o paralizie?
ce se intampla cu mine daca nu accept operatia?
multumesc
2 comentarii
0
13-02-2012, ora 23:45
geoniky
Nu este medic/terapeut
geoniky
buna seara ce ati facut cu operatia la parotia, sotul meu a fost diagnosticat cu chisturi la parotida acum trebuie sa faca RMN nu prea se intalneste foarte des acest diacnostic. Astept raspuns! Multumesc!
0
11-04-2013, ora 16:59
babaanca82
Nu este medic/terapeut
babaanca82
Buna tuturor!

Probabil ca mult prea tarziu pentru cei ce asteptau raspunsuri acum cativa ani, insa - cu siguranta - folositor pentru cei care se vor lovi de situatie pe viitor. Stiu ce inseamna sa cauti cu disperare raspunsuri in vederea luarii celei mai bune decizii. Si atunci imi permit sa fiu unul dintre acei pacienti cu rezultate pozitive, care dupa interventie, incearca sa impartaseasca experienta lor. Caci, cum bine stim, de cele mai multe ori, dupa ce se incheie astfel de episoade, nu mai impartasim.

Una peste alta, nu ma voi lungi in a explica pe sapte pagini ce si cum (desi detaliul ma caraterizeaza), dar va voi comunica concluzia: m-am operat, nu a durut aproape deloc, semnul este ca si inexistent (multumesc doctorului), iar rezultatul biopsiei este negativ pentru celule canceroase, nervul facial intact.

Recomand cu totala incredere doctorul Ioannis Konstantinidis (janconst@otenet.gr / www.orl-konstantinidis.gr ). Este unul dintre cei mai buni pofesionisti pe care i-am cunoscut. Este de nationalitate grec, insa nascut si crescut in Germania, reintors in Grecia de doar 10 ani, unde si profeseaza.
Nu se compara cu nici unul dintre medicii cu care am luat legatura din Romania, indiferent ca acestia lucrau la particular sau nu, indiferent daca am ajuns la ei prin cunostinte, recomandari sau pur si simplu cu o programare.
Si nu spun lucruri mari, ci adevaruri. Atunci cand iti e teama ca ai putea sa ramai cu ditamai cicatricea pe gat, atunci cand iti e teama ca ai putea sa ai cancer sau ca ti-ar putea fi sectionat nervul facial, credeti-ma ca totul conteaza. Iar medicul Konstantinidis este PERFECT.

Am pendulat suficient timp intre cele doua optiuni: in tara sau in straintate. Cu atat mai mul cu cat ma si strabate un puternic sentiment nationalist. Insa, in fata fricii si nesigurantei pecare sistemul medical romanesc mi-a inspirat-o, am ales alte meleaguri. Si nu regrest sub nici o forma.

Succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul