Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

PAREZA NERV RADIAL

21-11-2010, ora 11:10
Autor: gabrela37
sotul are pareza nerv radial la bratul drept,are tija permanenta si peste o luna implineste un an de la accident si mana nu s-a vindecat,are acceasi forma de gat de lebada. poate folosi un aparat tens pt recuperare?sau imi recomanda cineva alt aparat?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns


05-01-2015, ora 12:15
Clinicco
Cautati indrumare specializata in vederea recuperarii medicale? Ati avut interventii chirurgicale sau suferiti de afectiuni care necesita kinetoterapie?
Prin intermediul echipamentelor de ultima generatie si cu ajutorul personalului specializat in kinetoterapie, Centrul de recuperare medicala si sportiva Clinicco acorda sprijin si indrumare in vedere recastigarii capacitatii de miscare. Programele desfasurate in cadrul Centrului sunt posttraumatice (recuperare in urma unor traumatisme: fracturi, luxatii, rupturi sau intinderi musculare, entorse), postoperatorii (presupun recuperare dupa toate interventiile chirurgicale asupra aparatului locomotor), specializate in diferite afectiuni (hernie de disc, accident vascular cerebral, scolioza, cifoza, artrita, artoza) sau specializate in accidente sportive.