Oxiuri - tratament adecvat

03-04-2013
ancamihaelaa
Nu este medic/terapeut
ancamihaelaa
Buna ziua! va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare. Am un baietel de 7 ani si de curand se plangea ca-l mananca in fund, in special noaptea. M-am uitat mai atent cand se stergea cu hartiuta la fundulet si am vazut un viermisor alb, mic ca un capat de ata. Am cautat pe net si dupa descrierea gasita acolo am dedus ca baietelul are oxiuri. Am mers la farmacie si mi s-a dat DECARIS 2 tablete...la interval de 7 zile. Intrebarea mea ar fi: E bun tratamentul acesta? Eu am citit prospectul si numele oxiurilor(Enterobius vermicularis) nu aparea acolo. Dupa doua zile de la tratament simptomele inca exista si baietelul meu nu a scapat de mancarimi. Ma puteti ajuta? Acum am citit si la alti utilizatori care se confruntau cu aceeasi problema si am vazut ca au urmat alte tratamente. Am facut bine ca i-am administrat copilului DECARIS? Pot sa-i administrez si alceva daca nu si-a facut efectul? ( a luat pasiluta in urma cu 2 zile)
1 comentarii
0
08-04-2013, ora 23:14
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna seara. Pentru tratamentul oxiurozei se poate administra Zentel suspensie sau Vermox. Discutati cu medicul de familie cu privire la adaptarea terapiei. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul