Oxigenoterapia

26-05-2007
Corco
Nu este medic/terapeut
Corco
In primul rind, salutari tuturor si va urez sa fiti sanatosi!
Apelez la ajutorul dvs in legatura cu o problema cu care ma confrunt de citeva zile si despre care nu stiu prea multe: BPOC. Diacnosticul acesta i-a fost pus mamei mele, in virsta de 75 de ani, si i s-a prescris sa faca oxigenoterapie la domiciliu.Am identificat o firma care inchiriaza Concentratorul de oxigen, dar pretul/luna este mai mare decit imi pot permite... O solutie ar fi CAS.
Intrebarea mea este: cit poate sa dureze acest tratament? Si daca este de durata, CAS compenseaza tratamentul pe toata durata lui?
Va multumesc anticipat.
3 comentarii
0
04-06-2007, ora 00:00
roma
Nu este medic/terapeut
roma
intrebarea mea e urmatoarea: AU DOCTORII vreoVINA k bunicii mele in momentu internarii in log sai puna maca d oxigen iau dat dioxid d carbon?/?/????? iau unmplut plaminii si akm ia este l terapie intensiva??????? doctorri nu ne spun nimik poate pt k s simt vinovati dar as vrea sa stiu s eu ce sanse mai are makar atat konsider k e dreptu meu >MA POATE AJUTA sau IMI POATE RASPUNDE CINEVA?????????
0
02-04-2011, ora 18:04
ani26
Nu este medic/terapeut
ani26
buna corco raspunsul e da pe toate durata folosiri cas iti va plati partea partea care se cuvine iar diferenta o platesti tu pa
0
28-12-2012, ora 18:35
ispasescu
Nu este medic/terapeut
ispasescu
Pentru situatiile cand nu aveti acces la sursa permanenta de oxigen, de exemplu cand plecati de acasa, puteti folosi oxigen comprimat sub forma de inhalator portabil. Cautati in acest site, in oferte. E mic, usor, ieftin si salvator in unele situatii. Multa sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Oxigenoterapia

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: