Ovare polichistice

28-10-2008
vali_valiy
Nu este medic/terapeut
vali_valiy
Am si eu o nelamurire si mi-as dori sa imi raspunda un dr dak s poate.Nasa mea a fost la un control ginecologic si i s-a spus k are ovare polichistice.Mentionez k are si o secretie abundenta si un pic mirositoare.I s-a spus k nu este nimic grav si i s-a dat tratament cu anticonceptionale.Din cate stiu eu ovarele polichistice nu sunt o gluma sau ceva c trebuie tratat cu superficialitate. As vrea mai multe amanunte. Multumesc.
3 comentarii
0
28-10-2008, ora 14:49
innocent
Nu este medic/terapeut
innocent
si mie mi s-a spus acum vreo cativa ani ca am ovare polichistice. am consultat apoi alt medic care mi-a spus ca sunt curata curata si ca scurgerea aceea vine de la o anexita. acelasi medic care mi-a spus ca am ovare cu chisturi mi-a spus si ca am rana pe col uterin. Nu avem nimic. Era renumit sa vada rani pe col.

Sa mai consulte si alt medic eventual si apoi sa vada cat de mari sunt chisturile. Pot fi chisturi foliculare care nu sunt probleme sau poate sa fi fost la ovulatie.
Sa mai amane anticonceptionalele pana vede si alta parere. Pana atunci sa faca baie cu ceai de pelin si sa stea cu fundul intr-un lioghean cu apa cu sare, acoperind sezutul cu un prosop (stii, cum se face inhalatia pentru fata)

Numai bine si nu te impacienta. Chiar daca ar avea asa ceva, exista metode naturale de tratament si plus de asta conteaza f mult de ce au aparut, si cat de mari sunt. Deci trbuie sa faca analize hormonale inainte de anticonceptionale...Altfel sa nu le ia. Mie mi-au prescris mai demult Diane 35. Mi s-au dezvoltat varicele si am luat 8 kg in numai 2 luni. S-a dovedit ca nu m i se potriveau.
0
30-10-2008, ora 18:44
c.gina35
Nu este medic/terapeut
c.gina35
sa faca un test Papanicolau si o sa i se dea un diagnostic sigur.Cu rana pe col nu e de gluma.am si eu si trebuie cauterizata.
0
06-11-2008, ora 13:54
nellytet
Nu este medic/terapeut
nellytet
Inainte de toate doresc sa-mi cer scuze pt eventualele greseli de ortografie,...sunt plecata din tara de mai bine de 20ani.Inainte de a parasi tara am primit diagnosticul -sterilitate primara-,..cind de fapt era vorba de -ovare polichistice-.Am luat mai multe tipuri de "tratemente": printre care si anticonceptionale-Daiane-cred ca se numeau,..m-au ajutat doar sa ma ingras :(, , , dupa citiva ani am reusit, cu -laparoscopie???!!-
deci ovarele fiind marite, au fost "punctate", ,..dupa aceasta interventie, s-a reglat cit de cit ciclul menstrual si m-am facut mai usoara cu 10kg Din pacate insa,..se pare ca ovarele s-au marit din nou, am incercat sa ma informez cit mai mult cum as putea sa ma vinec.,..aici ( si nu numai aici, )in Suedia medicii specialisti au ajuns la concluzia ca ovarele polichistice se pot vindeca prin acupunctura. Din pacate inca nu e "patentat" acest lucru,...d.p. m. d.v. un adevarat specialist in acupunctura,..ne-ar ajuta mult pe noi cele cu polichistice ovare =) Mult noroc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.