Operaţie colecist

16-01-2014
Raluca dArc
Nu este medic/terapeut
Raluca dArc
Bună ziua!
Mâine, mama mea urmează se aibă o intervenţie chirurgicală, la fiere, laparoscopic. Are 45 de ani şi este prima operaţie din viaţa ei care necesită anestezie generală. În afara acestei probleme cu pietrele de la vezica biliară, este perfect sănătoasă. Totuşi, sunt puţin îngrijorată din cauza acestei anestezii generale şi a efectelor ei adverse. Nu pot sta liniştită până nu se trezeşte din anestezie... Aş avea motive de îngrijorare?
Mulţumesc anticipat!
1 comentarii
0
16-01-2014, ora 22:18
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu am trei operatii la activ cu anestezii generale si operatii care au durat circa 2-5 ore fiecare si pot sati zic ca nam avut nici un efect in urma anesteziei, numai ca fiecare om simte diferit durerea se comporta diferit in aceeasi situatie.
Acum legat de pietrele si mama mea a avut in 2010 si familia nu a fost de acord cu operatia pt ca medicul care era de garda nu a avut timp sa explice ce sanse sunt ( mama avea 72 de ani), ce alte alternative si sa suparat ca familia nu a semnat acordul pt operatie, asa ca am dus-o la alt medic care a tinut-o pe tratament si acumeste OK.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Colecistul mărit (vezica biliară mărită) - cauze și tratament
  •