Operatie ureche.

05-03-2012
Robert_Ionut
Nu este medic/terapeut
Robert_Ionut
Buna ziua.
Am si eu o problema cu urechea stanga. Cand eram mic am avut probleme cu aceasta.Imi curgea foarte mult. Dupa o anumita perioada s-a calmat. Acum 1 an a revenit problema. A inceput sa-mi curga urechea foarte rau.Am fost la o doctorita care mi-a aspirat in ureche si care mi-a spus ca am timpanul perforat iar scarita, ciocanul si nicovala ar fi mancate de o anumita substanta, care ar putea ajunge la osul craniac si as putea face meningita. Dansa mi-a spus ca trebuie sa fac o operatie pentru a inlatura acea substanta si a salva urechea. Mi-a spus ca operatia se va face in spatele urechii. Problema e ca nici nu mai aud bine cu urechea. As dori sa stiu daca este necesara operatia, cat ma costa si unde as putea sa o fac. Eu locuiesc in Targoviste.
Va multumesc.
4 comentarii
0
05-03-2012, ora 22:03
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
operatii pe urechea medie se fac in Orice clinica ORL..din cel mai apropiat oras universitar de localitatea ta !!!!
0
13-03-2015, ora 22:19
ciprianursuta
Nu este medic/terapeut
ciprianursuta
Buna ziua. Ma numesc Ciprian si sunt din Arad. Acum o saptamana am suferit prima interventie la urechea stanga endoscopica. Au urmat alte 4 endoscopii la clinica ORL din Arad in decurs de o saptamana. Stimate domnule doctor va rog sa imi raspundeti de ce inca urechea curge e drept ca nu mai miroase atat de urat ca inainte si ce e de facut. Nici nu mai aud ca inainte. Va rog sa imi lasati un email sau un nr de telefon sa va contactez personal. Va multumesc pentru rabdarea de a citi aceste randuri.
0
15-03-2015, ora 20:30
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 dai clic pe fvaleriu si gasesti toata informatia necesara
2 o ureche se vindeca foarte greu si necesita rabdare, ingrijire corecta
citeste ce am mai scris pe forum despre ingrijirea OTITA SUPURATA
3. in rest NU ma nici o idee ce sa facut acolo in ureche endoscopic
si ce diagnostic ai...
0
09-12-2022, ora 23:27
Florinaflor17
Nu este medic/terapeut
Florinaflor17
Buna seara, sotul meu are probleme cu urechea stanga. De cand era mic a avut probleme cu aceasta ii curgea si câteodată il durea capul. A fost la o doctorita care i-a aspirat in ureche si care i-a spus ca are timpanul perforat iar scarita, ciocanul ar fi mancate de puroi, Dansa i-a spus ca trebuie sa faca o operatie pentru a inlatura acel puroi si a salva urechea a făcut-o, după 2 luni i sa făcut rău nu se mai putea tine pe picioare se simțea amețit, a mers din nou iau făcut investigații și nimic ar fi zis ca poate fi de la ureche și nu ajunge cu camera acolo sa vadă și trebuie din nou operat, la operat iar fi fost scos ciocanul prima data și pus ceva membrana acolo dar la a 2 operație doar puțin infectat a fost și au spus ca nu ar trebui sa se amețească doar de la atât, nici după a 2 operație nu ia trecut și se tot amețește cat sta în pat nu are nimic cand se ridica se amesteste a trecut 3 zile de la operație, specific este pe perfuzi cu antibiotic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.