Operatie neolpasm col uterin!!!

04-06-2010
anaid79
Nu este medic/terapeut
anaid79
Buna seara, ma numesc Diana sunt din Craiova si am nevoie de cateva sfaturi si informatii de la cei care au avut sau au probleme asemanatoare cu a mea. Pe data de 8 martie anul acesta mama mea a fost diagnosticata cu neoplasm de col uterin stadiul T III B.o forma de cancer agresiva neoperabila la momentul respectiv. Pe scurt, din martie si pana in prezent a urmat tratament chimioterapeutic si radiologic ( pe care l-a suportat infiorator de greu) am completat cu scheme de Aloe Vera, Ganoderma si Dumnezeu mai stie cate altele naturiste. Partea buna este ca ieri am repetat tomografia si spre bucuria tuturor tumora a regresat si poate fi operata. Responsabilitatea mea este de a lua decizia unde si cine o va opera, se recomanda histerectomie totala. Daca exista cineva in aceeasi situatie sau care cunoaste cazuri va rog sa ma contactati. Am primit recomandari pentru Fundeni, dr. Aldea, dr. Blidaru, insa as avea variante bune si la Craiova, prof.dr.Ion Vasile si prof. dr. Ion Georgescu. Parerile sunt impartite cu privire la tratamentul pacientilor la Fundeni si nu as vrea sa o traumatizez si mai mult pe mama. Oricum la stadiul in care se afla sistemul sanitar in prezent nici nu stii unde sa mergi si pe cine sa lasi sa te opereze.Nu contest calitatea de medic a nimanui ci doar calitatea de om, consider ca pentru un bolnav de cancer comportamentul medicului cu el este f.f.f.important. Vreau sa aleg bine si sa ma ajutati sa gasesc referinte despre chirurgi care opereaza cancere, chirurgi pe care i-ati intalnit si cu care ati avut contact de acest gen. De asemenea m-ati ajuta daca stiti si cu niste "tarife" orientative sa stiu la ce trebuie sa ma astept. In mare cam aceasta este povestea pentru care apelez la "cunoscatori" astept cu nerabdare raspunsurile voastre caci in cazuri de acest gen, , , , timpul nu este de partea noastra.

Va multumesc anticipat,
Diana.
7 comentarii
0
06-06-2010, ora 16:35
anaid79
Nu este medic/terapeut
anaid79
Buna ziua, imi cer scuze pentru greseala din titlu, voiam sa spun "neoplasm", se mai intampla cand te grabesti. Astept informatiile si sfaturile voastre.

O zi buna.
0
06-06-2010, ora 19:19
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Diana, parerea mea este sa te adresezi cat mai rapid medicilor din orasul vostru.Timpul este foarte important in asemeneea cazuri, nu mai astepta elogii si laude la dresa unui medic sau a altuia.ce motive vei evea sa te increzi in toti acesti medici sau ce motiv vei avea sa nu te increzi in ei ???? De cele mai multe ori opinia publica nu este obiectiva, un medic este deopotriva laudat de unii si contestat de altii.Asa ca te du cu mama la un medic cu experienta si fii fara grija caci va fi operata si ingrijita.Nu mai astepta!!
0
06-05-2011, ora 15:36
camy02
Nu este medic/terapeut
camy02
Diana, la ce medic s-a operat mama ta pana la urma?Sunt tot din Craiova si in cel mai scurt timp trebuie sa se opereze si mama mea, diagnosticul ei e neoplasm col uterin gradul II b, e o forma destul de agresiva (sarcom de stroma endometriala de grad scazut)...au trecut deja 5 saptamani de la terminarea tratamentului citostatic, acum mergem la tomograf si apoi la operatie!
Nu stiu daca mai urmaresti subiectul, vad ca e de anul trecut dar...sper ca totul e bine la voi acum...sanatate multa mamei tale!
0
06-05-2011, ora 16:19
anaid79
Nu este medic/terapeut
anaid79
Dupa lungi framantari si consultari si sfatuiri, am decis sa o operez pe mama la Craiova. S-a intamplat in iulie 2010 operatia a fost facuta in Clinica Chirurgie II a Spitalul de Urgenta Craiova iar echipa de chirurgi a fost alcatuita din prof.dr.Ion Vasile, dr.Cecil Mirea, dr.Dan Valcea. Eu sunt foarte multumita de rezultat din toate punctele de vedere si ma bucur ca am facut aceasta alegere. Acesti chirurgi sunt niste profesionisti, oameni pe deasupra si ii recomand cu mare drag. Daca te pot ajuta mai mult, sa-ti inlesnesc contactul cu ei, ma suni, ti-am lasat mai sus mobilul meu.
0
22-09-2011, ora 19:36
ilenush93
Nu este medic/terapeut
ilenush93
buna seara vreau si eu sa merg la control la chirurgul dr. Ion Vasile pt ca toata familia mea a fost ingrijita de acest profesor dar din pacate si'a schimbat numarul de telefon si as vrea sa va intreb daca dv stiti si imi puteti da si mie cateva date de contact... va rog foarte frumos
0
23-09-2011, ora 09:34
anaid79
Nu este medic/terapeut
anaid79
Buna ziua, pe prof.dr. Ion Vasile in gasiti in fiecare zi incepand cu orele 7.00 dimineata la etajul 6 al Spitalului de Urgenta din Craiova, sectia Chirurgie II. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati- -*. O zi buna.

(*modificat de admin)
0
31-01-2014, ora 23:56
andreianamaria
Nu este medic/terapeut
andreianamaria
Buna ziua, ma poate ajuta cineva, si mama are acelasi diagnostic, dar nu stiu la ce doctor sa se opereze, sunt tot din craiova, un doctor bun, un nr de telefon ceva?multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: