Operatie ligamente incrucisate

11-02-2011
Hodisan.sebastian
Nu este medic/terapeut
Hodisan.sebastian
Buna ziua, fratelui meu i s-a facut o operatie de reconstructie a ligamentelor incrucisate la genunchiul stang in 26.07.2010. Dupa operatie a urmat intocmai recomandarile postoperatorii controalele periodice si etapele de recuperare. Genunchiul se prezinta normal, fratele meu nu acuza dureri iar functionalitatea sa este la fel ca inaintea accidentului.Problema este ca nici pana acum incizia din locul de recoltare a tendonului nu s-au cicatrizat complet iar rana existenta supureaza incontinuu cantitati medii de lichid aparent purulent. Lichidul are o culoare galbui-rosiatica. In urma unor analize efctuate acum 2 luni din probe de lichid nu s-a identificat nici o infectie (cel putin bacteriana, laboratorul nefiind dotat pt depistarea infectiilor virale). As dori un sfat sau o recomandare in acest sens.
Va multumesc.
1 comentarii
0
11-02-2011, ora 18:04
luminita41
Nu este medic/terapeut
luminita41
buna am si eu o problema... de la o ridicatura.adica mai multe am simtit intro zi o plesnitura intre picioare.usturimi arsuri non stop si la urinare si am simtit ca mia cazut burta aveam o sensibilitate la defecatie defecatie incompleta cv se schimbase in tranzitul intestinal. dupa fel si fel de controale bani multi.dupa un an am aflat ca de fapt am o hernie inghinala care eu nu o observ nu se vede probabil e intre picioare...dupa cum ma consultat doctoru dar la frig mai tare simt in permanent o durere ascunsa inosul pubian partea stanga sa fie de la hernie?ca o zgirietura cv ma roade ma deranjeaza doctorul a zis cand am bani si timp si vreau sal caut ptr operatie.dar la defecatie tot complicatii sa fie de la hernie?nu mai sant ca altadata mia zis ca burta sa lasat ptr ca mi sau slabit ligamentele care tin planseu pelvin ptr asta nu e nici o rezolvare?si am si oxiuri care ma innebunesc la anii astea nu mai scap de ei ce sa fac o bolboroseala continua intre mate de la ce sa fie ? va rog un raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul