Operatie deviatie de sept

08-01-2011
Draghici Andrei
Nu este medic/terapeut
Draghici Andrei
Buna ziua!am si eu o problema,..acum o luna de zile..m-am operat de deviatie de sept..sinuzita, cornee, polipi, vegetatie am avut cam tot ce se putea sa am...problema este ca de respirat respir normal..totul a fost bine, desi cand m-am operat am fost putin racit, si am facut operatia pe timpul iernii, deoarece nu puteam respira deloc si sforaiam ingrozitor...dar dupa ce m-am operat 2, 3 zile nu am sforait deloc, , apoi a revenit sforaitul...ce pot face sa nu mai sforai?precizez, ca am varsta de 19 ani. va multumesc frumos.
2 comentarii
0
21-01-2011, ora 15:06
lueta
Nu este medic/terapeut
lueta
salutare.prietenul meu s a operat de curand de cornete nazale si lueta si are dureri foarte mari de gat, doctorul i a spus ca omuletul din gat lueta in termeni medicali era prea lunga asa ca i a legat o cu o ata chirurgicala si cand se va usca o sa cada cu tot cu ata?
daca a mai facut cineva asa ceva sa mi spuna si mie in cat timp o sa cada si cand o sa se scape de dureri.
0
05-04-2012, ora 11:07
Vanessa12
Nu este medic/terapeut
Vanessa12
Buna! Trebuie si eu sa ma operez de deviatie de sept. Problema e ca peste 3 saptamani trebuie sa incep serviciul (pe toata durata verii) si as vrea sa stiu cat dureaza perioada de recuperare? Daca recuperarea e relativ rapida, poate apuc sa ma operez acum, imediat dupa Pasti, ca sa pot merge la servici de la 1 Mai. Deasemenea, care sunt reactiile post-operatorii. Cineva mi-a spus ca timp de 2 saptamani nu poti sa te apleci, e adevarat??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul